British Airways start vluchten van Londen Stansted naar Amsterdam1 min leestijd

Embraer toestel van BA Cityflyer op de luchthaven van Londen City (Bron: Stuart Bailey voor British Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways start komende winterdienstregeling met vluchten van Londen Stansted naar Amsterdam Airport Schiphol. De vluchten worden uitgevoerd door dochter BA Cityflyer.

British Airways van Londen Stansted naar Amsterdam

British Airways start vanaf 15 december 2024 met vluchten van Londen Stansted en Amsterdam Airport Schiphol.

Elke zondag vertrekt het toestel om 10.55 uur lokale tijd uit Londen Stansted en komt om 13.00 uur aan in Amsterdam. Daarna voert het toestel een vlucht uit van Amsterdam naar Londen City.

Op de route zet BA Cityflyer een Embraer 190 in. De luchtvaartmaatschappij heeft 21 toestellen van dit type in dienst. In het toestel is plaats voor 98 passagiers. De stoelen staan in een 2-2 opstelling.

Schiphol nieuwe oneworld lounge

De toestellen van BA Cityflyer vliegen voornamelijk van en naar Londen City. Omdat de luchthaven in het weekend beperkt open is, vliegen de toestellen dan ook op andere routes.

British Airways stopt aankomende winter met de vluchten tussen Londen Gatwick en Amsterdam Airport Schiphol. Deze winter vliegt de luchtvaartmaatschappij dan wel tussen Amsterdam en Londen City, Londen Stansted en London Heathrow.

Op Amsterdam Airport Schiphol kunnen passagiers ook gebruik maken van de nieuwe oneworld lounge. Passagiers die reizen in First Class en Business Class krijgen gratis toegang tot de lounge. Ook oneworld Sapphire en Emerald leden mogen de lounge kosteloos bezoeken.

Afbeeldingen ©Stuart Bailey voor British Airways/oneworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *