British Airways serveert sterrenwaardige maaltijden in Europese Economy Class

British Airways serveert sterrenwaardige maaltijden in Europese Economy Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De maaltijdservice op vluchten is de laatste tijd veel veranderd door de coronapandemie. Waar in het begin van de pandemie weinig maaltijden nog geserveerd werden, werd het langzaamaan steeds uitgebreider. Helaas moet contact nog steeds zoveel mogelijk beperkt worden. Zo is de maaltijdservice bij KLM onlangs weer aangepast, evenals bij de Britse concurrent British Airways. British Airways zet nu voornamelijk in op een verbetering van het product. British Airways gaat met een sterrenchef samenwerken voor sterrenwaardige maaltijden in Economy Class in Europa.

Euro Traveller

Het Europese product in Economy Class heet bij British Airways ‘Euro Traveller’. Afhankelijk van het soort ticket dat je boekt (Basic, Plus of Plus Flex) heb je meer voordelen. Zo is ‘Basis’ ook echt alleen een vliegticket en handbagage. Bij een ‘Plus’ ticket zit bijvoorbeeld al ingecheckte bagage inbegrepen. Aan boord van de vlucht krijgen reizigers in de Economy cabine altijd wat te drinken en een kleine snack. Verder is er aan boord WiFi beschikbaar, kun je het digitale infllightmagazine lezen op tablet of smartphone. Ook kun je voorafgaand aan je vlucht inflightshoppen. De producten die je hebt aangeschaft krijg je tijdens je vlucht uitgereikt, dit nieuwe concept heet High Life Shopping.

British Airways ziet af van papieren Inflight Magazine
500e editie van High Life Magazine

Sterrenwaardige maaltijden

Wat je ook voorafgaand aan je vlucht kon regelen, was een uitgebreidere maaltijd aan boord van je Europese vlucht in de economy cabine. Je kiest wat je graag zou willen eten aan boord, en dit bestel je tot 12 uur voorafgaand aan je vlucht. Echter wordt deze service nu naar een sterrenwaardig niveau gebracht. British Airways gaat namelijk samenwerken met sterrenchef Tom Kerridge.

British Airways serveert sterrenwaardige maaltijden in Europese Economy Class
Tom Kerridge

Op deze manier wil de maatschappij de Economy-ervaring aan boord verbeteren. De aankoop van deze producten kan bij het Speedbird Café, dat online beschikbaar is. British Airways serveert sterrenwaardige maaltijden in Europese Economy ClassEr zijn verschillende sterrenwaardige maaltijden in de Economy Class in Europa te bestellen bij British Airways. Het betreft de volgende producten:

  • Warm Steak & Ale Pie
  • Ham Hock & Smoked Cheddar Sandwich
  • Spiced Cauliflower Tortilla Wrap (Vegan)
  • Chicken, Bacon en Celery Brioche
  • Brie Ploughman’s Sandwich (Vegetarisch)

De producten zijn los te bestellen, maar ook in een soort pakket, waarbij dan ook een drankje inbegrepen zit. Het bestellen doe je dus eenvoudig tot 12 uur voordat je vlucht vertrekt in het Speedbird Café. Op deze pagina kun je de menukaart vinden. Via deze pagina kun je ook nog andere producten uit het High Life magazine bestellen. De maaltijden zijn los voor ongeveer 4 pond aan te schaffen. In een pakket zijn de prijzen anders. Deze sterrenwaardige maaltijden zijn te bestellen vanaf 20 januari.

Deze diashow vereist JavaScript.

De maatschappij introduceert ook een nieuw biertje aan boord. Namelijk de BrewDog IPA.Dit Schotse bier is exclusief beschikbaar voor reizigers met British Airways.

Bron & beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *