British Airways introduceert nieuwe Premium Economy amenities

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zeker als je Premium Economy of Business Class hebt geboekt mag je wat extra’s verwachten. Bijvoorbeeld een goede kwaliteit amenities. Als frequent flyer wil je ook niet steeds hetzelfde krijgen, dus een beetje vernieuwing is nooit weg. Zo introduceerde Delta recentelijk nieuwe amenity kits in samenwerking met TUMI en het parfumeriemerk LE LABO. Ook British Airways vindt het tijd voor vernieuwing. Vanaf volgende week kun je bij de Britten aan boord namelijk nieuwe amenities verwachten.

World Traveller Plus

British Airways kent vier reisklassen: Economy, Premium Economy, Business Class en First Class. Premium Economy wordt door BA ook wel World Traveller Plus genoemd. Ten opzichte van Economy kun je hier een beter hard product verwachten met meer beenruimte en beter inflight entertainment. Uiteraard zijn ook de amenities beter in dan in Economy.

De nieuwe PE Amenity Kit zit in een net tasje (Bron: British Airways)
De nieuwe PE Amenity Kit zit in een net tasje (Bron: British Airways)

De nieuwe amenity kits zijn gemaakt van onder meer gerecycled materiaal van plastic flessen. In de kit kun je een oogmasker, sokken, pen, tandenborstel met tandpasta en lipbalsem van Scaramouche & Fandango verwachten. Daarnaast is er een nieuwe plaid ontwikkeld met een bijpassend kussen.

De nieuwe amenities in BA World Traveller Plus (Bron: British Airways)
De nieuwe amenities in BA World Traveller Plus (Bron: British Airways)
De nieuwe PE plaid, geïnspireerd op de First Class cabine (Bron: British Airways)
De nieuwe PE plaid, geïnspireerd op de First Class cabine (Bron: British Airways)

Investering

BA investeert veel geld in het verbeteren van de klantervaring. De nieuwe amenity kits zijn hier ook onderdeel van. Recentelijk werden ook de menu’s onder handen genomen. Zo voegt de airline enkele cocktails toe aan het menu. Bijvoorbeeld een Gin Fizz of Bloody Mary. Ook aan non-alcoholische cocktails is gedacht, zoals een Citrus Twist. Als je in World Traveller Plus reist kun je de maaltijd van je keuze pre-orderen tot 24 uur voor vertrek (via de website). Zo krijg je gegarandeerd de maaltijd van je keuze op vluchten die vertrekken vanaf Londen.

2019 is het jubileumjaar van BA. De maatschappij investeert meer dan 7 miljard euro in nieuwe toestellen, cabines, catering, lounges, WiFi en nieuwe routes. Het bedrag wordt over een periode van vijf jaar uitgespreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *