Bonuspunten bij Intercontinental Hotels en aanschaf Ambassador status

Intercontinental Hotel Kuala Lumpur

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Naast de algemene Accelerate promotie lanceert IHG Rewards Club nu ook een bonuspunten promotie voor verblijven bij Intercontinental Hotels & Resorts. Voor verblijven tussen 26 september en 30 november spaar je 3000 bonus miles voor elk verblijf bij Intercontinental. Registratie is hiervoor vereist en kan hier. Er geldt een maximum van 15.000 bonuspunten via deze promotie; 5 verblijven dus. Alleen verblijven die ook reguliere punten verdienen tellen mee. Heb je een award nacht geboekt dan komt deze dus niet in aanmerking voor de bonuspunten.

Extra bonus bij aanmelding Ambassador

Intercontinental heeft een apart ‘loyaliteitsprogramma’ waarvoor je een jaarlijkse bijdrage moet betalen van 200 USD. Hiermee krijg je dan alleen bij Intercontinental Hotels een set voordelen zoals een gegarandeerde upgrade, late check-out en een gratis weekendovernachting. Meer over Ambassador lees je hier en hier. De Ambassador status zelf is niet geldig bij andere hotels van IHG maar je krijgt wel automatisch IHG Rewards Platinum status.

Als je nu het Intercontinental Ambassador lidmaatschap aanschaft krijg je 10.000 bonus punten. Daar bovenop wordt de bonus voor verblijven verdubbeld naar 6000. Theoretisch zou je dan 30.000 punten + de inschrijfbonus = 40.000 punten krijgen bij 5 verblijven.  Dit is overigens ook het renewal-tarief in punten dus je zou er nog een jaar extra lidmaatschap uit kunnen halen als je de punten niet aan een overnachting uitgeeft. Als je meerdere (lange) verblijven bij een Intercontinental hotel gepland hebt staan dan is dit een actie om zeker te overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *