Registreer je nu voor de IHG Accelerate promo – Herfst 2019

Intercontinental Hotel Kuala Lumpur

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwe IHG Accelerate promotie is er weer. Deze heeft de naam Make Every Stay Count en is geldig van 1 september tot en met 31 december 2019. Heb je al boekingen staan voor deze periode, dan doen deze gewoon mee aan de promotie. Het is dus niet nodig om de boeking opnieuw te doen. Het persoonlijke aanbod bevat een paar “opdrachten” om bijvoorbeeld twee keer in het weekend een hotel te boeken. Heb je hieraan voldaan, dan worden de bonuspunten uitgekeerd.

IHG Accelerate Herfst 2019

Het registreren voor deze Accelerate promotie is wel noodzakelijk. Iedereen ontvangt een gepersonaliseerde lijst met opdrachten die je kunt voltooien voor extra punten. Deze kun je met elkaar combineren.

Afgelopen jaar heb ik vrij weinig in een IHG hotel geslapen. Om de 15.200 bonus punten te verzamelen moet ik twee keer in een Crowne Plaza slapen, een verblijf hebben van minimaal 4 of meer aaneengesloten nachten en twee keer boeken via de app. Deze opdrachten kan ik dus bijvoorbeeld combineren door mijn twee verblijven in een Crowne Plaza te boeken via de app, en één van deze verblijven minimaal 4 nachten te maken.

Jouw Accelerate aanbod

Het is altijd interessant om te laten weten wat jouw aanbod is! In ons forum kun je al zien wat het aanbod is van andere lezers. Registeren voor dit aanbod kan via deze link. Hier kun je je trouwens ook registreren als nieuw IHG Rewards Club lid, mocht je dat nog niet zijn.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *