Boek nu de Iberia A350 tussen London en Madrid

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia ontvangt binnenkort haar nieuwe A350. Dit toestel gaat aan het einde van dit jaar lange afstanden vliegen (o.a. New York), maar alvorens deze lange vluchten starten zal het toestel tussen Londen en Madrid ingezet worden. Hierdoor kun je genieten van een mooie business class en economy class tegen relatief weinig miles/kosten.

Iberia A350 vluchten

De nieuwe A350 zal vliegen tussen Madrid en Londen Heathrow tussen 20 juli en 3 augustus 2017. Daarnaast zal deze ook vliegen tussen 17 augustus en 31 augustus 2018.

Vlucht IB3166 van Madrid naar Londen LHR zal vertrekken om 15:55 en komt om 17:20 aan. De vlucht met nummer IB3167 zal om 18:50 vertrekken in Londen LHR en komt aan om 22:15 in Madrid.

Omdat de vlucht met een toestel uitgevoerd wordt dat normaliter voor lange afstanden gebruikt wordt, zal deze vanaf de sateliet terminal in Madrid vertrekken. Hierdoor moet je vanaf de check-in met de ondergrondse trein naar de terminal, maar kun je wel van een betere lounge gebruik maken als je een elite status hebt of business class vliegt.

De vlucht zal in terminal 5 aankomen in Londen LHR. Vanaf deze terminal verrekken ook de meeste British Airways vluchten en daardoor kun je makkelijk overstappen als je met deze maatschappij vliegt. De vluchten naar en van Amsterdam en Brussel komen ook in deze terminal aan.

Iberia A350 boeken met punten

Je kunt deze vluchten met meerdere loyaliteitsprogramma’s boeken, waaronder die van IB en BA. Hierdoor kun je een product beleven die normaliter alleen op lange afstanden wordt aangeboden, voor de prijs die je normaal betaald voor een minder product.

Met Iberia Avios

Met het loyaliteitsprogramma van Iberia (Avios) kun je deze vluchten boeken met punten. Je kunt hiervoor kiezen of je wil reizen in economy class of business class.

In economy class ben je 7.500 Avios kwijt met 23.04 USD aan toeslagen. Indien je in business class wil reizen, dan ben je hiervoor 15.000 avios kwijt met 23.04 USD aan toeslagen. Dit gaat om een enkele reis vanaf Madrid naar London toe.

Je kunt er echter ook voor kiezen om minder Avios in te zetten en meet te betalen. Afhankelijk van hoeveel je bereid bent om te betalen en hoeveel punten je momenteel hebt, kan dit een goede deal zijn.

Iberia A350 Iberia Avios

Met British Airways Avios

Met het loyaliteitsprogramma van British Airways, ook Avios, kun je deze vluchten ook boeken.

Hiervoor ben je 15.000 miles kwijt in business class en €51,83 aan toeslagen. Dit gaat om een enkele reis tussen Londen LHR en Madrid met de Airbus A350 van Iberia. In economy class ben je er 7.500 kwijt met €36,95 aan toeslagen.

Ook hier kun je er weer voor kiezen om minder punten te betalen en meer bij te betalen. De punten tussen BA en IB kun je ook gratis samenvoegen. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden.

British Airways Avios

Ga jij met de A350 vliegen tussen Londen en Madrid? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *