Boek je overnachting bij IHG met 3e nacht gratis2 min leestijd

Boek je overnachting bij IHG met 3e nacht gratis

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wil je dit jaar nog genieten van een overnachting in Europa, dan kan dat zeker met deze interessante promotie van IHG. Bij deze promotie krijg je de 3e nacht gratis bij een overnachting in een van de vele IHG hotels. Dat kan ook in Nederland. En deze promotie kent ook nog eens gunstige boekingsvoorwaarden.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een gratis 3e nacht bij een IHG hotel, moet je natuurlijk voldoen aan een aantal voorwaarden. Logisch is het natuurlijk dat je drie nachten moet boeken in een van de deelnemende hotels van IHG. Je ontvangt dan 34% korting op de ‘Best Flexible Rate’ op dat moment. Van elke overnachting gaat dan in principe dus 34% korting af, wat uiteindelijk resulteert in één nacht gratis. Verder zit er geen ontbijt inbegrepen in deze kamerprijs, behalve bij Holiday Inn Express hotels. Ook komt het voor dat er datums zijn waarop de korting niet geldig is en dat je in sommige steden nog stadsbelasting moet betalen.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Foto: IHG

Boeken

Je hoeft voor deze actie geen lid van de IHG Rewards Club te zijn. Echter levert je dat wel extra voordelen op. Zo spaar je onder andere punten die je later weer in kunt zetten voor gratis overnachtingen. Meer over de IHG Rewards Club lees je hier.

Je boekt een overnachting bij een Europees hotel van IHG voor 30 december 2020. Je hebt dus nog even de tijd om gebruik te maken van deze 3e nacht gratis promotie van IHG. Verblijven doe je uiterlijk tot en met 31 maart 2021. Voordeel van deze promotie is dat je je geboekte verblijf tot 48 uur voorafgaand kunt aanpassen. Mocht bijvoorbeeld een situatie in een land wijzigen in verband met het Coronavirus, dan kun je je data dus verplaatsen naar een andere datum. Let wel op dat hierbij eventuele tarief verschillen wel betaald dienen te worden. Ben je geïnteresseerd in deze IHG aanbieding, dan kun je een overnachting via deze link boeken.

Bron & beeldmateriaal: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *