IHG opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Amsterdam kent al vele hotels in en rondom de stad. Je zou denken dat er voldoende zijn. Maar de hotels schieten nog net niet als paddenstoelen uit de grond. Zo opende IHG onlangs haar grootste Holiday Inn Express van Europa in Amsterdam.

Locatie

Het nieuwe hotel van IHG is gevestigd in Amsterdam aan het noorden van het IJ. Vanuit het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside ben je te voet en per ferry in 25 minuten op Java-eiland. In 19 minuten ben je te voet en met de ferry bij  Amsterdam Centraal Station, en dus eigenlijk zo goed als in het centrum. Het hotel heeft dus een vrij centrale ligging om de stad te ontdekken. Ook de omgeving van Amsterdam is aantrekkelijk om te bezoeken. Het hotel is verder gelegen op zo’n 25 minuten rijden van Schiphol Amsterdam Airport.

Holiday Inn Express

Het concept van het Holiday Inn Express is er op gericht om zowel zakenreizigers als toeristen van de belangrijkste gemakken te voorzien. Een comfortabele kamer en een goed ontbijt. Boek je een verblijf bij dit hotel, dan is ontbijt altijd inbegrepen in de prijs.

Grootste van Europa

Zoals gezegd heeft IHG dus de grootste Holiday Inn Express onlangs bekopend in Amsterdam. Het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside telt maar liefst 438 kamers. De kamers zijn ingericht volgens er laatste concept. Het zijn dus moderne kamers voorzien van een goed en comfortabel bed. Rondom het bed zijn handige oplaadpunten aanwezig. Verder kun je genieten van een heerlijke douche en kan de kamer geheel verduisterd worden. Wil je graag nog wat werken, dat is dat mogelijk, want er is werkruimte aanwezig. Het gehele hotel is voorzien van snel en gratis WiFi. Voor de hondeneigenaren is er ook een groot voordeel; honden mogen gratis mee naar het hotel.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Foto: IHG

Faciliteiten

Het hotel kent allerlei faciliteiten. Naast gratis WiFi en een gratis hond meenemen is er nog het een en ander wat je verblijf prettig kan maken. Zo ben je 24/7 verbonden met gratis internet. Bij elk verblijf is gratis ontbijt inbegrepen; let op! Als je het hotel boekt is er een tarief waarbij het hotel aangeeft dat er ontbijt inbegrepen is, dat is dus bij elk tarief. Het hotel beschikt verder twee meeting-rooms die geboekt kunnen worden. Verder zijn er algemene werkruimtes in het hotel die gebruikt kunnen worden door de gasten.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Foto: IHG

General Manager, Imre Heijboer zegt het volgende over het nieuwe hotel:

Het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside geef zowel zakenreizigers als toeristen hier een goede start van de dag hebben. Alle faciliteiten die ze nodig hebben zijn aanwezig. Het hotel is ideaal gelegen en goed verbonden met het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft ook een mooi uitzicht op de stad.

Boeken

Een verblijf boeken bij het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside kan onder andere via de website van IHG. Tarieven starten vanaf €82,- per nacht. IHG heeft nu een interessante aanbieding waarbij je vanaf 3 nachten 34% korting krijgt op je verblijf. Stel je boekt 4 nachten, dan is de 4e dus ‘gratis’. Daarover kun je hier op InsideFlyer meer lezen.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Foto: IHG

Bron: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *