Bespaar 15% op award boekingen bij nieuwe IHG hotels2 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij IHG krijg je nu 15% korting als je een award overnachting boekt met het IHG One Rewards loyaliteitsprogramma. De korting krijg je alleen als je het verblijf met punten boekt. Je hebt tot 30 november 2023 de tijd om een goedkoper award verblijf te boeken.

15% korting bij nieuwe IHG hotels

Je hebt nu dus tot eind november de tijd om een verblijf met 15% korting te boeken. De korting is alleen geldig als je via de website van de hotelketen ene reservering maakt. De korting is geldig voor verblijven die je volledig met punten boekt. Maak je een Points & Cash reservering, dan ontvang je de 15% korting alleen op het gedeelte dat je met geld moet betalen. De korting krijg je in dat geval niet op het aantal punten dat je inlevert voor het verblijf.

IHG heeft de afgelopen tijd diverse hotels geopend waar je met korting kunt verblijven. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven bij Holiday Inn Eindhoven Airport, InterContinental Rome Ambasciatori Palace, InterContinental Dominica Cabrits Resort & Spa of voco Osaka Central. Er zijn nieuwe hotels in alle continenten van de wereld. Een volledig overzicht van alle nieuwe hotels kun je op deze pagina vinden.

Holiday Inn Eindhoven Airport nieuw IHG Hotels

 

Tijdens deze herfst en winter kun je ook 2.000 bonuspunten verdienen per verblijf. Deze promotie start op 12 oktober en loopt tot 31 december 2023. Voor elke twee nachten ontvang je 2.000 bonuspunten tijdens de promotieperiode. Registratie voor de promotie is noodzakelijk als je er gebruik van wil maken. Helaas komen overnachten die je met punten of Points & Cash boekt niet in aanmerking.

Het is bij andere loyaliteitsprogramma’s ook mogelijk om korting of extra punten te krijgen bij een nieuw hotel. Zo kun je bijvoorbeeld bij World of Hyatt 500 bonuspunten per nacht verzamelen als je verblijft bij een nieuw hotel. Het aanbod verschilt per maand en een recent overzicht kun je hier vinden.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *