Verdien 2.000 bonuspunten bij IHG One Rewards1 min leestijd

Six Senses Crans-Montana (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij IHG One Rewards kun je deze herfst en winter 2.000 bonuspunten verdienen per verblijf. Deze promotie loopt van 12 oktober tot 31 december 2023. Je kunt bijvoorbeeld verblijven bij het Boutique Hotel Indigo in Helsinki. Er is ook een promotie waarbij je de vierde nacht gratis krijgt.

2.000 IHG One Rewards bonuspunten per twee overnachtingen

Voor elke twee nachten ontvang je 2.000 bonuspunten tijdens de promotieperiode. Om in aanmerking te komen voor de promotie is het noodzakelijk om je te registreren. De registratieperiode loopt van 27 september tot 31 december 2023.

De extra punten ontvang je alleen als je je voor het verblijf ingeschreven hebt op de registratiepagina. Bijna alle betaalde verblijven komen in aanmerking voor de promotie, met uitzondering van verblijven die minder dan $30,- per nacht kosten. Een verblijf geboekt met punten komt niet in aanmerking voor de 2.000 punten, net zoals een verblijf geboekt als cash & points.

IHG 2.000 bonuspunten per verblijf ©IHG

Tijdens de promotieperiode is er geen maximaal aantal punten dat je kunt verdienen met deze promotie. De volledige voorwaarden kun je vinden op de registratiepagina. Naast de bonuspunten ontvang je natuurlijk ook de standaard punten en de eventuele elite bonus.

IHG heeft veel verschillende hotels over de hele wereld en bestaat uit meerdere merken. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten bij Voco Parijs Montparnasse of Holiday Inn Express Adelaide City Centre. In Nederland kun je bijvoorbeeld overnachten bij VOCO The Hague.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *