Krijg de vierde nacht gratis op je verblijf bij IHG1 min leestijd

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk de vierde nacht gratis krijgt op verblijven t/m 31 januari 2024. Vorige week had het programma ook al een promotie lopen waarbij je 80% bonus krijgt op het kopen van punten.

Vierde nacht gratis bij IHG

De promotie geldt alleen voor bepaalde hotels. Je dient je verblijf te boeken tussen 22 augustus en 6 september 2023. Om te profiteren van deze promotie dien je wel lid te zijn van IHG One Rewards. Indien je nog geen lid bent, kun je via deze link een account aanmaken. Daarnaast dien je ook je reservering 15 dagen voor de incheckdatum te maken. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registreren. Wel dien je een bepaald tarief te boeken welke niet te wijzigen of gratis te annuleren is. De promotie geldt in Europa, Zuidoost Azië, Zuid-Korea, het Midden-Oosten, Zuidwest Azië, Africa, Japen, Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Zuid Pacifische oceaan.

IHG promotie bonuspunten
Krijg tijdelijk de vierde nacht gratis bij IHG. (bron: IHG)

Verder is de promotie geldig in de volgende hotelmerken van IHG: Regent, InterContinental, Vignette Collection, Kimpton, Hotel Indigo, voco, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Holiday Inn & Suites, Holiday Inn Express & Suites, Staybridge Suites hotels and resorts. Houd er ook rekening mee dat je je verblijf dient te boeken via de IHG Rewards boekingskanalen, zoals de website of de app. Boekingen via externe kanalen zoals Booking.com, Momondo of Expedia komen dus niet in aanmerking. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van IHG.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *