Verdien 500 bonuspunten bij deze nieuwe Hyatt hotels2 min leestijd

Hyatt Figueroa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij een aantal nieuwe hotels van Hyatt kun je t/m 31 oktober 2023 in totaal 500 bonuspunten per verblijf verdienen. De promotie geldt ook voor nieuwe leden. Onlangs opende Hyatt nog een nieuwe hotel van het nieuwe All Inclusive merk Impression by Secrets.

500 bonuspunten bij World of Hyatt

Hyatt opent regelmatig nieuwe hotels en om dat te vieren geeft de hotelketen 500 bonuspunten weg aan de eerste gasten. Ben je nog geen lid van World of Hyatt? Dan kun je via deze link een account aanmaken. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Boek simpelweg je verblijf en dan worden deze 500 bonuspunten automatisch bijgeschreven. In sommige gevallen kan het echter wel 3 tot 4 weken duren voordat je de punten ontvangt. Tot en met 31 oktober 2023 kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven in de volgende hotels:

Hyatt 500 bonuspunten

Hyatt 500 bonuspunten

Hyatt 500 bonuspunten

Hyatt 500 bonuspunten

In deze lijst zitten zeker weer een aantal interessante hotels. Voor reizen binnen Europa kun je denken aan het Hyatt Regency Kotor Bay Resort en het AluaSoul Zakynthos. Je kunt deze punten gebruiken om gratis overnachtingen te boeken, maar je kunt deze ook inzetten voor Points & Cash overnachtingen. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Conclusie

Tot en met 31 oktober 2023 kun je 500 bonuspunten verdienen op verblijven van een aantal Hyatt hotels. Het is opvallend dat deze lijst in tegenstelling tot voorgaande promoties vrij lang is. Voor deze promotie is het niet nodig om je te registeren. Je moet wel lid zijn van het loyaliteitsprogramma van Hyatt natuurlijk. Dit is een interessante promotie als je al van plan was om in een van deze steden een hotel te boeken. 500 bonuspunten per verblijf is altijd mooi meegenomen. Een gratis overnachting is doorgaans beschikbaar vanaf 5.000 punten.

Bron- en beeldmateriaal: Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *