Austrian Airlines start met vluchten tussen Amsterdam en Innsbruck1 min leestijd

A320-200 van Austrian Airlines (Bron: Lufthansa)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines start tijdens de aankomende winterdienstregeling met het uitvoeren van vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Innsbruck. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook tussen Amsterdam en Wenen. Eurowings start binnenkort ook met een nieuwe route van Nederland naar Oostenrijk.

Austrian Airlines tussen Amsterdam en Innsbruck

Austrian Airlines start in januari volgend jaar met het uitvoeren van de nieuwe route voor de luchtvaartmaatschappij. Tussen 27 januari en 30 maart 2024 vliegt de luchtvaartmaatschappij elke week op zaterdag tussen beide luchthavens. Op deze route is ook Transavia actief met vele vluchten per week vanuit Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport én Eindhoven Airport.

Nieuw stoelontwerp Austrian Airlines (Bron: Lufthansa) Austrian Airlines Innsbruck

Dienstregeling

De route zal uitgevoerd worden volgens dit schema:

  • OS369 vertrekt om 12.25 uur uit Amsterdam (AMS) en komt om 14.05 uur aan in Innsbruck (INN),
  • OS370 vertrekt om 15.05 uur uit Innsbruck en komt om 16.55 uur aan in Amsterdam.

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A320 in. Austrian Airlines heeft twee varianten van dit toestel in haar vloot, namelijk de A320-200 en A320neo. In beide toestellen kunnen maximaal 180 passagiers mee. De stoelen staan in een 3-3 opstelling.

Vanuit Innsbruck en Wenen kun je overstappen op een vlucht naar een van de vele andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij. De airline is ook onderdeel van de Lufthansa groep en je kunt er bijvoorbeeld Miles & More miles bij sparen.

Afbeeldingen ©AustrianAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *