Aspire Lounge Eindhoven Airport voorlopig op woensdag gesloten1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Aspire lounge op Eindhoven Airport heeft de afgelopen tijd sterk wisselende openingstijden gehad. Deze maand zal de lounge vooral op woensdag gesloten zijn. Sinds eind 2019 is de lounge open op deze  luchthaven.

Aspire Lounge Eindhoven Airport – gesloten op woensdag

De Aspire lounge is gevestigd op de eerste verdieping van de luchthaven en heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter. In de lounge kun je 60 zitplaatsen vinden, en kunnen reizigers gebruik maken van gratis Wi-Fi. Tevens zijn er gratis koude en warme gerechten te verkrijgen. Je kunt op diverse manieren toegang krijgen tot deze lounge, waaronder met een Privium lidmaatschap.

Eindhoven Airport Aspire Lounge ©Twycer

Normaliter was de lounge altijd op maandag gesloten, maar van 9 november tot 4 december zijn dit de aangepaste openingstijden:

  • Maandag: 08.30 – 15.30
  • Dinsdag: 08.00 – 16.00
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 09.30 – 18.00
  • Vrijdag: 09.00 – 17.00
  • Zaterdag: 08.00 – 15.30
  • Zondag: 09.00 – 17.00

Naast de gratis toegang met een Privium lidmaatschap kun je ook tot een dag voor aankomst online een toegangsbewijs kopen. Dit kun je doen via Executive Lounges tegen een tarief vanaf €25,-. Heb je een Priority Pass, Lounge Key of Lounge Pass, dan krijg je ook kosteloos toegang tot de lounge op Eindhoven Airport.

Parkeer je op de luchthaven en heb je een ANWB lidmaatschap, dan krijg je  12,5% korting op het parkeertarief. Deze korting is geldig voor P1, P3, P4 en P5. De korting is geldig tot en met 31 december 2022.

Eindhoven Airport Lounge

Afbeeldingen ©Eindhoven/Twycer

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *