Lounge bij arrival voor KLM WBC

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk voor passagiers die reizen met een World Business Class ticket om bij aankomst de KLM Crown Lounge te gebruiken. Met de nieuwe full flat WBC stoel heeft KLM gemerkt dat de ruime meerderheid van de passagiers liever langer blijft slapen en het ontbijt overslaat. Daarom stelt KLM haar lounge open voor WBC (niet EBC) passagiers om na aankomst  in de lounge te ontbijten of te douchen, indien gewenst. Toegang is mogelijk tot 11:00 en op vertoon van de inkomende boardingpass.

Elite+ leden (o.a. Flying Blue Gold en Platinum) kunnen al langere tijd de KLM Lounge gebruiken na aankomst van elke internationale Skyteam vlucht, ook in Economy. Dit kan de gehele dag op vertoon van inkomende Skyteam boardingpass en Elite+ kaart. Deze regel is echter beperkt tot Schiphol en niet geldig bij andere Skyteam lounges.

Voor WBC passagiers is dit ongetwijfeld een goede aanvulling. Het zegt genoeg over de nieuwe stoel dat ruim 80% prefereert te slapen. Dit nieuwe voordeel staat nog niet online vermeld maar staat wel op de ontbijtmenu’s van vluchten die in de ochtend arriveren. Tot op heden is het dus niet erg bekend. Het blijft afwachten of de lounge hierdoor ’s ochtends overvol raakt.

Een speciale Arrivals lounge (zoals BA, AF en LX ook hebben op hun hubs) zou niet verkeerd zijn, mocht de vraag groter zijn dan de ruimte in de lounge.

KLM Crown Lounge

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *