Alle Flying Blue Reward tickets nu kosteloos te annuleren1 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards September 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om alle Flying Blue Reward tickets, inclusief Promo Awards die weer beschikbaar zijn, voor reizen tot en met 31 maart 2021 kosteloos te annuleren. Ook als de vlucht niet geannuleerd is door de airline. Dat meldt Live and Let’s Fly. Flying Blue bevestigt deze wijzigingen aan InsideFlyer. Hiermee volgt Flying Blue in essentie het ruimere annuleringsbeleid van Air France en KLM voor gewone tickets. Eerder konden Reward tickets alleen in bepaalde situaties zonder extra kosten geannuleerd worden. Hiermee bespaar je nu €45 aan annuleringskosten per ticket.

Flying Blue Reward ticket kosteloos annuleren

Een Reward ticket annuleren kan via het service center. De miles krijg je direct teruggestort in je account. De belastingen en toeslagen worden binnen uiterlijk 6 weken naar je creditcard teruggestort. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om de bestemming om te boeken of de datum te wijzigen, zolang er beschikbaarheid is.

Flying Blue explorer

Teruggave betaalde annuleringskosten

Heb je onlangs wel annuleringskosten betaald voor het annuleren van een Reward Ticket bij Flying Blue? Dan kan je deze volgens Live and Let’s Fly terugvragen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice, want je krijgt het niet automatisch terug. Deze site vroeg Flying Blue om bevestiging van dit restitutiebeleid, maar een woordvoerder ging hier niet op in.

Heb je onlangs annuleringskosten betaald voor een Reward ticket? Dan horen we graag in de comments of je via de klantenservice deze kosten terug hebt weten te krijgen!

Reacties

  1. Bert zegt

    In de afgelopen maanden 8 intercontinentale BC reward tickets ZELF geannuleerd via de platinum klantenservice. (KLM voerde de betreffende vluchten wel uit, maar het land van bestemming stond op “rood”) Probleemloos, zonder discussie, en ook zonder annuleringskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *