Accor komt met Emblems Collection brand1 min leestijd

ALL Accor, Emblems Collection

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor heeft deze week een nieuwe brand aangekondigd, genaamd Emblems Collection. Dit wordt de 39ste brand van de Franse hotelketen.

Accor Emblems Collection

Emblems Collection valt net als Raffles en Solfitel onder de luxury 5-sterren categorie. Deze categorie telt met het toetreden van Emblems Collection in totaal 12 brands. Accor laat weten dat dit vooral luxe en iconische hotels zijn met elk een aparte uitstraling. De brand heeft veel weg van Hilton’s LXR en Hyatt’s Unbound Collection. Het is de bedoeling dat vooral al bestaande luxehotels onder het dak van Emblems Collection komen om zo toe te treden tot het loyaliteitsprogramma van ALL Accor. Waar en hoeveel Emblems Collection hotels er precies zullen komen is op dit moment nog onbekend. Ook is het nog niet bekend wanneer het eerste hotel haar deuren zal openen.

ALL Accor, Emblems Collection

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier. Daarnaast heeft ALL Accor nog tot 5 september 2021 een promotie lopen waarbij je dubbele punten kunt krijgen op je verblijven. Meer informatie over deze promotie vind je hier.

Beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *