ALL Accor gaat samenwerken met Grab2 min leestijd

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor introduceerde onlangs haar vernieuwde loyaliteitsprogramma ALL. Hierbij is onder andere een samenwerking tussen hotels en restaurants. Afgelopen week schreven we ook over gratis ontbijt voor Platinum- en Diamond leden. Echter werkt ALL ook met andere partners binnen de hospitality branche. Zo gaat ALL nu ook de samenwerking aan met het grote Aziatische bedrijf Grab. Dit is de Aziatische variant van Uber in Zuidoost-Azië.

Grab Rewards

Zoals gezegd is Grab het bedrijf dat een soortgelijk product als Uber aanbiedt, maar dan in dit gedeelte van de wereld, Azië. De taxiritten betaal je ook met een app, de Grab App. Bij elke rit die je maakt spaar je Grab Rewards. Afhankelijk van de ritprijs en de luxe van de auto spaar je meer Grab Rewards. Leden van het Grab Rewards programma kunnen hun Rewards punten gebruiken om ‘money can’t buy’ experiences bij een van de verschillende AccorHotels wereldwijd te gebruiken. Zo kun je met de punten hotelovernachtingen betalen. Ook zijn er leuke Grab aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Omruilen

Binnenkort kun je ook Rewards punten van ALL omzetten naar GrabRewards. Deze kun je dan gebruiken om verschillende kortingen te krijgen in Zuidoost-Azië. Bijvoorbeeld kortingen op restaurants of uitjes in het gebied waar je bent. Denk dan bijvoorbeeld aan landen als Singapore, Maleisië, Cambodja of Thailand. Verder kun je ze inzetten om bijvoorbeeld korting op toegang tot luchthaven lounges te ontvangen. Daarvoor hoef je dan geen elite plus lid te zijn bij een van de verschillende loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen.

Tevens kun je je Grab Rewards punten omzetten naar ALL Accor. 100 Grab Rewards zijn 160 Rewards Punten bij ALL waard. Via deze link op je mobiele device kun je met de Grab App de punten om wisselen naar ALL.

Bron & Beeldmateriaal: ALL  & Grab

Reacties

  1. Bart zegt

    Laatste dagen voor het eerst een paar keer Grab gebruikt. Helaas… Geen rewards omdat je blijkbaar ook met OVO moet betalen om in aanmerking te komen voor punten hier ik Indonesië. En aangezien OVO niet in het Engels beschikbaar is, wordt het toch een redelijke opgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *