Air France-KLM lounge Genève (GVA) tijdelijk dicht voor renovatie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Air France-KLM lounge in Genève gaat tijdelijk dicht voor renovatie. Dit zal gebeuren in de periode van 1 maart tot 1 juli 2020. Business Class passagiers en Skyteam Elite+ leden die in deze periode reizen vanaf Genève ontvangen een voucher om wat eten en drinken te kopen.

Air France-KLM lounge GVA tijdelijk dicht

De lounge op Genève (GVA) is tot 1 maart nog open tussen 05:30 en 20:00 uur. Deze bevindt zich op de eerste verdieping na de veiligheidscontrole aan de Franse kant. Je kunt deze lounge ook alleen bezoeken als je een vlucht hebt welke vertrekt vanaf de Franse kant.

Priority Pass leden kunnen ook gebruik maken van deze lounge, maar met zij hebben geen toegang op:

  • Maandag tussen 05:30 en 14:00 uur.
  • Donderdag, vrijdag en zondag tussen 14:00 en 20:00 uur.
Priority Pass leden kunnen op GVA ook gebruik maken van de Horizon Lounge in Terminal 1 en de DNATA Skyview Lounge in Terminal 1.

Ook renovatie voor andere Air France-KLM lounges

Naast Geneve worden krijgen ook andere lounges een renovatie in 2020. Het gaat daarbij om San Francisco (SFO), Los Angeles (LAX) en Parijs Charles-de Gaulle 2F (CDG). In Paris Orly is onlangs ook een nieuwe lounge geopend nadat de oude gesloten was.

Reizigers in Business Class en Flying Blue Elite Plus leden hebben toegang tot de lounges van Air France en KLM. Het gaat hier dus om Flying Blue Gold en Platinum leden of een equivalent elite niveau binnen een Skyteam loyaliteitsprogramma .

Economy of Premium Economy passagiers kunnen toegang aankopen voor de lounges. Dit geldt ook voor Flying Blue Silver en Explorer leden. Dit kun je ook bijboeken op het moment dat je het vliegticket koopt. Op je de dag dat je gaat reizen kun je toegang kopen bij de lounge, maar dat is dan uiteraard wel op basis van beschikbaarheid. Dit kan eveneens via de Air France website of app.

Nieuwe lounge op Paris Orly 3 geopend door Air France
Nieuwe lounge op Paris Orly 3
Afbeeldingen ©KLM/Priority Pass

Reacties

  1. Max zegt

    Het klopt niet dat de lounge alleen toegankelijk is met een vlucht vanaf de Franse kant. De AF-KLM lounge in GVA heeft twee ingangen een vanaf de Franse kant de andere vanaf de “gewone” internationale kant. Dus als je naar Amsterdam reist met KLM neem je de ene ingang en de reizigers naar CDG nemen de ingang vanaf de Franse kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *