Koop Mileage Plan miles met 40% bonus

Alaska Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alaska Airlines – Mileage Plan heeft een promotie waarbij je 40% extra krijgt als je miles koopt. Deze promotie loopt tot 22 februari 2019. In het verleden had Mileage Plan ook wel eens een hogere bonus, maar het is altijd mooi meegenomen als je een paar miles te kort komt voor een award ticket.

Koop Mileage Plan miles met 40% bonus

Officieel is het een persoonlijke aanbieding die je ontvangt nadat je bent ingelogd op de website van Alaska. Je moet minimaal 22.000 miles kopen om in aanmerking te komen voor deze extra bonus. Het hoogst mogelijke aantal miles dat je kunt kopen in één transactie is 60.000. Daarbij ontvang je 24.000 miles als bonus en heb je een totaal van 84.000 miles. Je bent hiervoor $1.773.75 kwijt, wat neer komt op ongeveer €1.556.

Mileage Plan 40% bonus
©Alaska Airlines

Mileage Plan werkt met veel verschillende partners, waaronder Emirates, Cathay Pacific, Finnair en American Airlines. Het is mogelijk om een stopover in te bouwen op je award ticket, waarbij dit zelfs kan op een enkele reis. Hierdoor kun je bijvoorbeeld van Hong Kong naar Tokio vliegen en daarna van Tokio naar Singapore met JAL. Dit kost in business class 25.000 miles voor een enkele reis plus een klein bedrag aan toeslagen.

Een andere mooie mogelijkheid om deze miles in te leveren is van Europa naar Azie met Cathay Pacific. In business class betaal je maar 42.500 miles voor een enkele reis. Voor deze route ben je in economy class 30.000 miles kwijt, in premium economy 35.000 en in first class 70.000 miles. Je kunt daarvoor vertrekken vanaf een luchthaven in Europa naar een luchthaven in Azië (via Hong Kong). Een ander voorbeeld is dat je met Icelandair van Europa naar de Verenigde Staten voor 55.000 miles in business class.

Vroeger had Mileage Plan ook een samenwerking met Air France KLM, maar dit is begin 2018 gestopt. Het is nu niet meer mogelijk om award tickets te boeken en miles te sparen bij deze luchtvaartmaatschappijen. Een volledig overzicht van de samenwerkingen kun je op deze pagina vinden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *