China Eastern zet A350 naar Amsterdam in

China Eastern A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Eastern zet met ingang van de zomerdienstregeling, die 31 maart ingaat, de Airbus A350 in op de route tussen Amsterdam en Shanghai Pudong. Dat meldt Airlineroute. De Chinese Skyteam maatschappij vervangt hiermee de kleinere Airbus A330-200. Er wordt 4x per week gevlogen tussen Schiphol en de Chinese metropool; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Vanaf Amsterdam vertrekt de vlucht om 12:40. Terug vertrekt de vlucht vlak na middernacht.

China Eastern A350

Meer stoelen en reisklassen

China Eastern heeft vier reisklassen in de A350-900; First Class, Business Class, Premium Economy en reguliere Economy. Het huidige vliegtuig heeft alleen Business en Economy. In First zijn er 4 stoelen, in Business Class 36, 32 in Premium Economy en uiteindelijk 216 in Economy. Dit is fors meer dan de A330 die zo’n 30 stoelen had in Business Class en 200 in Economy Class. Wellicht speelt China Eastern in op het verlaten van Skyteam door China Southern Airlines, en hoopt op meer feed van KLM passagiers vanuit Europa en meer overstappen naar overige Aziatische bestemmingen.

Het hard product van China Eastern ziet er uitstekend uit in Business Class, met suites die af te sluiten zijn in een 1-2-1 opstelling.

China Eastern

Afbeeldingen: Airbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *