Air Malta in de zomer ook naar Amsterdam en Brussel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na onder meer Lufthansa, Brussels Airlines en Aeromexico kondigt ook Air Malta de bestemmingen voor deze zomer aan. Daaruit blijkt dat de maatschappij ook deze zomer weer naar Amsterdam en Brussels zal vliegen met de Airbus A320.

Air Malta

Nu in veel landen het aantal COVID-19 vaccinaties toeneemt ziet ook Air Malta een zonnige zomer tegemoet. De zomerdienstregeling bestaat uit een directe verbinding met twintig (voornamelijk) Europese bestemmingen. Naast Amsterdam en Brussel vliegt Air Malta bijvoorbeeld ook naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Moskou en Tel Aviv.

Gedurende de periode mei tot en met oktober 2021 heeft de maatschappij de ambitie om meer dan 3.000 vluchten uit te voeren, met een capaciteit van meer dan een half miljoen stoelen. De maatschappij stelt hiermee een grote bijdrage te doen aan het toerisme in onder andere Malta.

De zomerbestemmingen van Air Malta (Bron: Air Malta)
De zomerbestemmingen van Air Malta (Bron: Air Malta)

Airbus A320

Air Malta vliegt met een vloot van acht Airbus A320 toestellen. Het gaat om vier A320 neo en vier A320-200 vliegtuigen. De airline is voornamelijk gericht op Economy, maar er is ook een Business Class product beschikbaar op een beperkt aantal toestellen. Deze cabine is vergelijkbaar met de Europese business class van de meeste legacy carriers. Bij het ticket is normaliter eten en drinken inbegrepen en reizigers krijgen voorrang bij inchecken en aan boord gaan. Op de luchthaven van Malta krijg je toegang tot de lounge genaamd La Vallette Club.

Airbus A320-200 van Air Malta op het de internationale luchthaven van Malta (Bron: Air Malta)
Airbus A320-200 van Air Malta op het de internationale luchthaven van Malta (Bron: Air Malta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *