World of Hyatt Private Sale: 30% korting + gratis ontbijt

Hyatt Paris Madeleine (Bron: Hyatt)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt heeft een mooie promotie waarbij je bij een verblijf van minimaal twee overnachtingen 30% korting en gratis ontbijt krijgt. De actie is nog maar beperkt geldig, dus als je er gebruik van wil maken moet je er snel bij zijn. Ook in Nederland kun je gebruiken bij van deze promotie bij bijvoorbeeld het Hyatt Regency Amsterdam of het Andaz Amsterdam Prinsengracht.

Private Sale

De huidige Private Sale is beschikbaar voor alle World of Hyatt leden. Ben je nog geen lid, dan kun je uiteraard gratis lid worden. Om gebruik te kunnen maken van deze actie dien je uiterlijk 10 mei 2021 ten minste twee nachten te reserven bij een van de deelnemende hotels. De actie geldt voor verblijven tussen 1 juni en 26 september 2021. Extra gunstig: reserveringen kunnen momenteel 72 uur van tevoren gratis geannuleerd worden mochten je plannen veranderen. Check echter altijd goed de boekingsvoorwaarden om zeker te zijn dat je geen kosten hebt bij wijzigingen en annulering. De actuele tarieven en voorwaarden van deze actie vind je hier terug.

Als je gebruikmaakt van de Private Sale, vergeet dan ook niet om je aan te melden voor de Hyatt Bonus Journeys. Zo kun je gemakkelijk extra punten en zelfs een gratis overnachting verdienen. Meer lees je op de actiepagina.

Bij het Andaz Amsterdam Prinsengracht krijg je gedurende de actieperiode op de meeste dagen 30% korting op de ‘Standard Rate’ en gratis ontbijt. In het voorbeeld hieronder betaal je normaliter € 375 voor twee overnachtingen, nu is dat € 263 (inclusief ontbijt). Ook krijg je 20% korting op F&B uitgaven in het hotel. Op de website staat wel duidelijk aangegeven dat een beperkt aantal kamers tegen dit tarief beschikbaar is.

Deze diashow vereist JavaScript.

World of Hyatt

Onder World of Hyatt valt niet alleen de gelijknamige hotelketen. In totaal zijn er namelijk achttien merken onder dezelfde paraplu. Denk bijvoorbeeld ook aan Andaz en Thompson Hotels. In Nederland zijn er vijf hotels van Hyatt, namelijk het Andaz Amsterdam Prinsengracht, Hyatt Recency Amsterdam, Hyatt Place Amsterdam Airport, The Dylan Amsterdam en Canal House.

Benieuwd naar een van onze Reviews van Hyatt? Bekijk dan eens de Review van het Hyatt House Jersey City (nabij New York), of een van de andere Hyatt reviews.

Onder de paraplu van Hyatt vallen heel wat hotelmerken (Bron: World of Hyatt)
Onder de paraplu van Hyatt vallen heel wat hotelmerken (Bron: World of Hyatt)

Dit artikel is tot stand gekomen mede naar aanleiding van berichtgeving van onze Britse zustersite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *