Air France vliegt in de zomer naar nieuwe bestemmingen2 min leestijd

Airbus A319 van Air France op de luchthaven van Parijs (CDG) (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France voegt met ingang van de zomerdienstregeling 2024 een aantal nieuwe bestemmingen toe aan haar netwerk. Tevens zullen er een aantal bestemmingen die in de winter aangevlogen worden ook in de zomer aangeboden worden.

Air France in de zomer naar drie nieuwe bestemmingen

De zomerdienstregeling start op 31 maart en loopt tot 26 oktober 2024. In de zomer vliegt Air France naar Verona in Italië. Deze vluchten vertrekken op dinsdag, donderdag en zaterdag. De eerste vlucht vertrekt op 2 april 2024 en op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Embraer 190 in.

De tweede nieuwe bestemming is Narvik in Noorwegen. Naar deze bestemming vliegt de luchtvaartmaatschappij een keer per week op zaterdag. Deze vluchten vertrekken tussen 15 juni en 31 augustus 2024. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A319 in.

Dit toestel zal ook ingezet worden naar Kalamata in Griekenland. Ook naar deze bestemming is er elke zaterdag een vlucht. Deze vluchten vertrekken tussen 6 juli en 31 augustus 2024.

In de huidige winterdienstregeling vliegt Air France ook naar Tromsø in Noorwegen. Deze bestemming zal tijdens de zomer ook aangeboden worden. Er zijn twee vluchten per week vanaf Parijs Charles de Gaulle met eveneens een Airbus A319.

Air France Airbus A350 nieuwe cabine (Bron: Air France)

Verre bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij

Op 13 mei 2024 zal Air France de route naar Minneapolis in de Verenigde Staten hervatten. Vorig jaar werd deze bestemming aangeboden door Delta Air Lines. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 787-9 Dreamliner in.

Deze winter vloog Air France ook voor het eerst naar Raleigh-Durham in de Verenigde Staten. Deze bestemming zal ook in de zomerdienstregeling aangeboden worden. Er vertrekken tot zeven vluchten per week met een Airbus A350-900.

Onlangs is de luchtvaartmaatschappij ook gestart met vluchten naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze route zal ook in de zomer gecontinueerd worden met een Airbus A350-900. In het verleden vloog KLM ook naar deze luchthaven, maar het plan om de route te hervatten is uiteindelijk niet doorgegaan.

In totaal zal Air France tijdens de aankomende zomerdienstregeling naar 23 bestemmingen in Noord-Amerika vliegen: Atlanta, Cancun, Boston, Cancun, Chicago, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Los Angeles, Mexico City, Miami, Montreal, Minneapolis, New York JFK, Newark, Ottawa, Quebec City, Raleigh-Durham, San Francisco, Toronto, Seattle, Vancouver en Washington D.C.

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *