Air France shopping lanceert nieuwe vintage collectie

Vintage bowling Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na het lanceren van het iconische koffertje uit de jaren vijftig, lanceert Air France Shopping een nieuwe vintage collectie. Alle producten uit deze nieuwe collectie zijn per direct te koop in de online winkel van de luchtvaartmaatschappij.

KLM had ook een aantal speciale collecties die je kon kopen, maar deze maatschappij is sinds 31 december gestopt met de online verkoop en winkel. Het is ook niet meer mogelijk om aan boord producten te kopen. 

Vintage Collectie bij Air France Shopping

Elk product in de collectie laat het Air France ‘winged seahorse’ logo zien. Dit logo is al in gebruik sinds de oprichting van de luchtvaartmaatschappij in 1933. Het embleem illustreert de vereniging van kracht en snelheid, lucht en water.

Met de nieuwe Air France vintage collectie kun je veel verschillende producten kopen, zoals bijvoorbeeld een:

  • Strandtas voor 33 euro incl. btw
  • Bowlingtas voor 111 euro incl. btw
  • Transparant recycled tasje voor 19 euro incl. btw

Alle items kun je in de online winkel van de luchtvaartmaatschappij kopen. In deze winkel kun je ook andere producten vinden zoals koffers, unieke objecten en modelvliegtuigen of bijvoorbeeld posters van de luchtvaartmaatschappij. Momenteel heeft Air France ook een collectie producten die betrekking hebben op de nieuwe A350 die onlangs is toegevoegd in de vloot.

Air France vintage shopping collectie

Afbeeldingen ©Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *