Air France in de zomer vaker naar Frans Caribisch gebied2 min leestijd

Air France in de zomer vaker naar Frans Caribisch gebied

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ondanks de enorme terugval in vraag naar vliegreizen, presenteert Air France een groter aanbod voor de zomer. Het betreft vliegreizen van Air France vanuit Parijs naar het Frans Caribisch gebied in de aankomende zomer. Er zijn al vluchten vanuit Parijs, maar die worden dus verder uitgebreid.

Paris Orly

Air France biedt veelal dagelijkse vluchten aan naar de verschillende (ei)landen in Midden-Amerika en nabij Afrika. Het betreft nu voornamelijk vluchten vanaf de luchthaven Paris Orly. De luchthaven is ten zuiden van Parijs gelegen, van waaruit Air France ook verschillende vluchten uitvoert. Wil je nu bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar Cayenne vliegen, dan moet je in Parijs van luchthaven wisselen. Je komt namelijk in Parijs Charles de Gaulle aan (CDG). Je moet vanuit daar naar Paris Orly (ORY). Vanaf het zomerseizoen worden er vluchten toegevoegd die vertrekken vanuit Parijs Charles de Gaulle. Vooral voor reizigers die niet rechtstreeks op Paris Orly kunnen vliegen biedt dit uitkomst en uiteindelijk een comfortabele reis.

Paris Orly Zuid & West verleden tijd
De luchthaven Paris Orly

Frans Caribisch gebied

Air France vliegt naar de verschillende bestemmingen in het Caribisch gebied. Vanuit Paris Orly kun je momenteel vliegen naar:

  • Pointe-à-Pitre (Guadeloupe),
  • Fort-de-France (Martinique),
  • Cayenne (Frans-Guyana),
  • Saint-Denis de La Réunion (Réunion).

In de zomerperiode verhoogd Air France het aantal vluchten naar 56 vluchten per week. Air France zal in de zomer zowel vanuit Paris Orly als Paris Charles de Gaulle naar het Caribisch gebied vliegen. Volgens onderstaand schema zal er dan gevlogen worden:Air France in de zomer vaker naar Frans Caribisch gebied

De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200 of -300. De vliegtuigen van Air France naar deze bestemmingen zijn uitgerust met Business Class, Premium Economy en Economy. De vluchten zijn vanaf heden te boeken.

Air France in de zomer vaker naar Frans Caribisch gebied
Boeing 777-200 van Air France

Boekingsvoorwaarden

Op dit moment heeft Air France, evenals KLM, nog gunstige boekingsvoorwaarde. Het kan namelijk voorkomen dat er een reden is dat je alsnog niet op de geplande dag en tijd wilt reizen. Bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies, een corona-uitbraak of een positieve PCR-testuitslag. Hoe dan ook, wat de reden ook is, je kunt je reis dan alsnog kosteloos annuleren of omboeken. Wil je geheel afzien van de reis, dan kun je een reisvoucher aanvragen. De reisvoucher is restitueerbaar en je kunt dus ook je geld van je ticket terugkrijgen.

Wil je liever omboeken, dat kan ook. Echter moet je wel rekening houden met een eventueel duurder ticket. Dit zal je dan wel bij moeten betalen.

Voor meer informatie over de huidige boekingsvoorwaarden van KLM, lees je deze informatie. Wil je meer informatie over de boekingsvoorwaarden bij Air France, bekijk ze dan hier.

Bron & beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *