Air France in de winter weer naar Lapland en voortzetting Point-à-Pitre en Montreal-route2 min leestijd

Dit is de nieuwe Air France veiligheidsvideo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het zomerseizoen is in volle gang in de luchtvaart. Ondanks alle problemen die op luchthavens en airlines is het weer volle bak ‘aanpoten’. In de tussentijd zijn maatschappijen weer bezig met de aanstaande winter. Air France laat al weten de route(s) naar Lapland op te nemen in de aanstaande winter, evenals de voortzetting van de route Montreal naar Point-à-Pitre. Naast deze routes kondigt Air France nog enkele andere verbindingen aan.

Voortzetting route Point-à-Pitre en Montreal

Voor het tweede jaar op een rij zal de route tussen Point-à-Pitre en Montreal worden uitgevoerd door Air France. Deze bestemmingen zullen in het winterseizoen tweemaal per week terugkomen. Canadezen die de zon willen opzoeken deze winter hebben dus meer mogelijkheden om naar Guadeloupe te reizen. Zo zal de vlucht op woensdag en zondag uitgevoerd worden door een Airbus A320 volgens onderstaand schema.

Dag Vertrek   Aankomst   Vluchtnummer
Dinsdag Point-à-Pitre 16.20u Montreal 20.50u AF624
Woensdag Montreal 10.00u Point-à-Pitre 15.50u AF625
Zaterdag Point-à-Pitre 16.20u Montreal 20.50u AF624
Zondag Montreal 10.00u Point-à-Pitre 15.50u AF625

Ben je op reis in Montreal, dan is het dus ook mogelijk om met Air France vanuit deze stad door te vliegen naar Point-à-Pitre en vanuit daar terug te vliegen naar bijvoorbeeld Parijs of Amsterdam. Zo kun je een strand- en skivakantie in 1 plannen bijvoorbeeld.

Noors & Fins Lapland

Richting Lapland worden er dit winterseizoen maar liefst drie bestemmingen aangevlogen vanuit Parijs. Het gaat hier om twee bestemmingen in Finland en één bestemming in Noorwegen. Deze laatste bestemming is Tromsø en is een nieuwe bestemming die Air France gaat aanvliegen. In Finland gaat de maatschappij weer vliegen naar Rovaniemi, net als afgelopen seizoen. De nieuwe Air France bestemming in Fins Lapland zal Kittilä zijn deze winter. Deze vlucht zal worden uitgevoerd door een Airbus A320 van Air France op zaterdag. Volgens onderstaand schema zal er gevlogen worden.

Dag Vertrek   Aankomst   Vluchtnummer
Zaterdag Paris CDG 10.05u Kittilä 14.50u AF1322
  Kittilä 15.35u Paris CDG 18.30u AF1323

Naar Tromsø zal de volgende dienstregeling gevlogen worden met een Airbus A319.

Dag Vertrek   Aankomst   Vluchtnummer
Zaterdag Paris CDG 08.05u Tromsø 11.55u AF1220
  Tromsø 12.40u Paris CDG 16.30u AF1221

De bestemming die Air France afgelopen winter ook al vloog, namelijk Rovaniemi, zal dit wintersseizoen ook weer worden gevlogen vanuit Parijs. De vluchten starten vanaf 27 november 2022. Op verschillende dagen zijn er vluchten te vinden en rond de kerstdagen en rond oud en nieuw zijn er dagelijkse vluchten naar Rovaniemi in Finland met Air France.

Dag Vertrek   Aankomst   Vluchtnummer
Zaterdag Paris CDG 10.00u Rovaniemi 14.30u AF1524
  Rovaniemi 15.25u Paris CDG 18.00u AF1525

Lapland

De bestemmingen die Air France vanaf de winterdienstregeling zal aanvliegen, liggen allemaal in Lapland. Ze liggen boven de poolcirkel en daardoor zijn deze bestemmingen nog extra uniek. Je kunt hier genieten van het Noorderlicht, maar natuurlijk is er nog veel meer moois te beleven.

Air France in de winter weer naar Lapland en voortzetting Point-à-Pitre en Montreal-route

Bron: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *