Air France huurt ASL Airlines in voor vluchten naar Schiphol2 min leestijd

Airbus A318 van Air France op de landingsbaan (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France huurt bij ASL Airlines extra capaciteit in voor vluchten binnen Europa. Het toestel van de ingehuurde luchtvaartmaatschappij komt ook naar Amsterdam Airport Schiphol.

Air France huurt ASL Airlines in

Air France huurt een Boeing 737-800 in van ASL Airlines voor de Europese routes. Dit toestel is deze maand ook regelmatig actief op de route tussen Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Vanuit daar kunnen reizigers ook overstappen op andere vluchten van de KLM partner.

De vluchten behouden een Air France (AF) vluchtnummer, maar aan boord is een bemanning van ASL. De diensten en service aan boord is hetzelfde als op andere vluchten die door Air France uitgevoerd worden. Aan boord is zowel een Business Class als Economy Class aanwezig. Passagiers ontvangen ook de gebruikelijke Flying Blue miles en XP voor de vlucht.

Naast Amsterdam Airport Schiphol is het toestel ook te vinden op de routes naar: Lyon (LYS), Montpellier (MPL), Nantes (NTE) Nice (NCE), Toulouse (TLS), Marseille (MRS), Barcelona (BCN ), Berlijn (BER), Bologna (BLQ), Genève (GVA), Hamburg (HAM), Madrid (MAD), Milaan Malpensa (MXP), München (MUC), Rome (FCO), Stockholm (ARN) en Zürich ( ZRH).

Aankomende zomerdienstregeling vliegen ook toestellen van Amelia (8R), Amelia International (NL) en ASL (5O) op het Air France netwerk.

KLM huurt ook capaciteit in

KLM huurt ook extra capaciteit in voor vluchten op het Europese netwerk. Al een geruime tijd vliegen de toestellen van German Airways op het Cityhopper netwerk. Deze toestellen kun je met name vinden op de routes naar Duitsland en Engeland, maar zijn ook op andere Europese routes actief.

Daarnaast vliegt KLM ook met een Boeing 737-700 toestel van Transavia. Dit toestel vliegt op het Europese netwerk van KLM. De service aan boord is gelijk aan die van andere KLM vluchten, maar het interieur is van Transavia. Aan boord is ook KLM personeel aanwezig.

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021 ASL Airlines Air France

Afbeeldingen ©KLM/AirFrance

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *