Air Belgium richting Caribisch gebied1 min leestijd

Air Belgium voor Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Belgische luchtvaartmaatschappij Air Belgium gaat eind dit jaar richting het Caribisch gebied vliegen. Voorheen vloog de maatschappij vanaf Brussel Charleroi naar Hong Kong, maar is na korte tijd alweer gestopt met deze route. In de tussentijd heeft het diverse vluchten uitgevoerd voor andere luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways en LOT.

Air Belgium naar Fort de France & Point A Pitre

De vluchten starten op 7 december 2019 vanaf Brussel Charleroi. De vluchten zullen op woensdag en zaterdag uitgevoerd worden met vluchtnummer 5961 volgens het onderstaande schema:

  • Vertrek om 10:45 uur vanaf Brussel en komt om 15:45 uur aan in Fort de France
  • Vertrek om 17:15 uur vanaf Fort de France en komt om 18:00 uur aan in Point A Pitre
  • Vertrek om 20:00 uur vanaf Point A Pitre en komt om 09:20+1 uur aan in Brussel
Air Belgium
Air Belgium van Brussel naar Carbisch gebied ©CreatCircleMapper

Deze vluchten zullen uitgevoerd worden door A340 toestellen en zijn gekocht van Finnair. De business class stoelen staan opgesteld in een 1-2-1 opstelling, waarbij iedere passagier toegang heeft tot het gangpad. Daarnaast heeft deze luchtvaartmaatschappij in haar toestellen nog een premium economy en economy class.

De vluchten zijn per direct te koop. Zo kost een ticket met vertrek op 7 december en terugvlucht 21 december naar Point A Pitre bijvoorbeeld €382 in economy class, €731 in premium economy of €1.741 in business class. Deze vluchten zijn direct te boeken op de website van Air Belgium.

Afbeeldingen ©Air Belgium

Reacties

  1. Tom zegt

    De maatsschappij blijft me vebazen, ze zijn al verschillende keren veranderd van businessplan en gaan nu vliegen naar de Caraïben in plaats van Hong Kong & China.
    Na een verlies van meer dan 18 miljoen vorig jaar denk ik toch dat het veiliger is om bij andere maatschappijen te boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *