Air Antwerp wil vanaf 14 september weer naar Londen vliegen

Fokker 50 van Air Antwerp (Bron: Air Antwerp)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Antwerp wil vanaf 14 september weer vliegen van Antwerpen naar London City. De luchtvaartmaatschappij nam deze route over van Flybe, maar vliegt in plaats van naar London Southend naar London City. De eerste vlucht was in 2019.

Air Antwerp weer naar Londen

Waarschijnlijk worden de vluchten vanaf maandag 14 september 2020 weer opgestart. Dit gaat dan om een retourvlucht doordeweeks in de ochtend en in de avond. Ook zal er op zondag één retourvlucht zijn. De middagvluchten met vluchtnummers WP100 en WP101 zijn tot nader order geschrapt. Uiteraard is dit onder voorbehoud dus het vluchtschema kan nog wijzigen.

Het dragen van gezichtsbescherming is verplicht aan boord en op de luchthaven. Air Antwerp vraagt passagiers om per groep van 10 a 15 personen het vliegtuig te betreden en te verlaten. Ook zijn de bagagebakken boven de stoelen voorlopig niet beschikbaar. Je kunt de handbagage kwijt onder de stoel voor je.

De tickets voor de vluchten zijn nu ook te koop via de eigen website van de luchtvaartmaatschappij. Zij bieden daarvoor twee ticketsoorten aan, namelijk Economy/Basic en Economy/Flex. Bij Economy/Basic is handbagage en ruimbagage inbegrepen en bij de Flex optie kun je het ticket wijzigen. Ook is het mogelijk om via KLM tickets te kopen.

KLM heeft een codeshare met Air Antwerp op deze route. Hierdoor kun je ook Flying Blue miles sparen als je vliegt met deze luchtvaartmaatschappij. Je moet dan wel een vlucht boeken met een KL vluchtnummer. Met een standaard ticket ontvang je 312 miles en voor een flexticker 668. Ook spaar je voor een enkele reis tussen Antwerpen en London City 5XP. Deze tickets kun je kopen via de website van KLM.

Fokker 50 van Air Antwerp (Bron: Air Antwerp)

Afbeeldingen ©Air Antwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *