Le Club Accor Zomeraanbieding Punten X3 Promotie

Pullman Eindhoven

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Le Club Accor heeft een promotie waarbij je 3x punten krijgt als je overnacht bij een Accor hotel in Nederland. Accor heeft deze promotie de naam Zomeraanbieding punten X3 meegegeven. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan hier.

Ongeacht je status krijg je 3x de punten die je ontvangt. Je kunt dus van deze promotie gebruik maken als je Le Club Accor lid bent. De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 1 juli 2016 en 31 augustus 2016. Dit hotel moet geboekt zijn tussen 27 juni en 31 juli 2016. Je moet minimaal 1 nacht verblijven om gebruik te kunnen maken van deze promotie.

Le Club Accor Zomeraanbieding Punten X3

Je krijgt dus driemaal het aantal punten die je normaal ontvangt. Deze tellen op dit moment nog allemaal mee voor je status, maar vanaf 1 januari 2017 gaat het programma van Accor veranderen. Dit is dus een mooie manier om nog eventueel een status te behalen bij Le Club Accor!

Deze promotie kun je ook combineren met de Accor Private Sale Promotie.  Met deze promotie krijg je wereldwijd hoge kortingen, waarbij je in Nederland (Belgie en Luxemburg) een korting krijgt die kan oplopen tot 40%. Deze korting geldt voor verblijven van 19 augustus tot en met 20 november, waarbij de Punten 3x promotie geldig is tot 31 augustus.

De punten die je verdient kun je gebruiken als korting op het tarief van Accor. Elke 2.000 punten is €40,- waard. Je kan deze direct besteden of je kan er voor kiezen om vouchers te bestellen (die vrienden ook kunnen gebruiken).

Zomeraanbieding punten X3
Accor Zomerpromotie Punten X3

Zomeraanbieding Punten X3 Voorwaarden

Zoals bij elke promotie zijn er ook voorwaarden verbonden aan deze promotie. De volgende voorwaarden gelden voor deze aanbieding van Le Club Accor:

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de Zomeraanbieding punten X3-aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Deze aanbieding geeft leden van de Le Club AccorHotels, ongeacht hun status, het recht puntenx3 te ontvangen voor een verblijf in één van de hotels die deelnemen aan het loyalty programma van Le Club AccorHotels.
Het aantal bonuspunten voor deze aanbieding wordt berekend op basis van de Classic status.
Deze promotie is niet van toepassing op partnerhotels van Le Club AccorHotels.
3. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 01/07/2016 tot 31/08/2016 in één van de deelnemende hotels inNederlanddat geboekt is tussen 27/06/2016 en 31/07/2016.
4. Het verblijf moet minimaal 1 nacht betreffen.
5. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op Zomer aanbieding punten x3-aanbieding.
6. Voor de toepassing van deze aanbieding is een verblijf één (1) reservering gemaakt door het lid van Le Club AccorHotels voor één of meerdere kamers in een deelnemend hotel. Om misverstanden te voorkomen wordt een reservering voor meer dan één kamer beschouwd als slechts één (1) verblijf.
7. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, moet de reservering gemaakt zijn op de website AccorHotels.com, de websites en apps van deelnemende merken en via de callcenters van AccorHotels. Alle andere reserveringskanalen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
8. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf.
9. Le Club AccorHotels bonuspunten worden binnen 10 dagen na het verblijf bijgeschreven op het account.
10. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of voordelen en is niet van toepassing op groepen.Indien uw overnachting voldoet aan de voorwaarden van verschillende aanbiedingen dan zal alleen de meest gunstige aanbieding (d.w.z. de aanbieding die u de meeste punten oplevert) worden toegekend.
11. Over een overnachting die geheel of gedeeltelijk is betaald met Le Club AccorHotels punten of een of meerdere hotelvouchers, spaart u geen punten en dit verblijf telt niet mee voor het bepalen van uw status niveau.
12. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen.
Alvorens te reserveren, moet u inschrijven op de Zomer aanbieding punten x3-aanbieding om in aanmerking te komen voor de aanbieding.
13. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 47029

De tip voor deze promotie kwam van  Tamibcn op het Insideflyer.nl forum. Dank daarvoor!

Ga jij gebruik maken van deze actie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *