Accor Private Sales Zomer 2017

Accorhotels, Private Sales, Le Club Accor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer zover! De Accor Private Sales zijn er weer. Voor overnachtingen t/m 3 september krijg je tot wel 40% korting in meer dan 3.500 deelnemende hotels van Le Club Accor. Zeker leuk als je er deze zomer nog op uit wilt. Boekingen moeten worden gemaakt vóór 31 augustus. Klik hier voor de lijst met alle deelnemende hotels. Boeken kan via de website van Accorhotels.

Voorwaarden

Hoeveel korting je krijgt hangt af van het soort hotel en het aantal nachten. Hoe langer je overnacht, hoe meer korting je vaak krijgt. Bij Mercure en Novotel krijg je bij de Sweet Break tot wel 40% korting, maar bij Ibis is deze korting beperkt tot 25%. Klik hier voor alle algemene voorwaarden. In sommige landen, zoals Qatar, Iran, Bahrein, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Oman, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, lopen de Private Sales zelfs t/tm 30 september!

In onderstaand voorbeeld zoek ik naar prijzen voor het Novotel München City Arnulpark voor 13 augustus. Ik kom dan op € 120,- per nacht uit. Als ik voor hetzelfde hotel naar prijzen zoek voor 13 september, ben ik al snel € 80,- meer kwijt!

München, Accorhotels, Novotel, Private Sales, Le Club Accor, Promotie
Een fikse korting bij het Novotel München City Arnulpark. (Photo credit @accorhotels.com)

Accor Private Sales tarieven zijn niet te wijzigen of te annuleren. Natuurlijk kun je wel punten sparen met deze tarieven. Houd er ook rekening mee dat het ontbijt vaak niet inbegrepen is bij deze tarieven.

Conclusie

Wil je er deze zomer nog tussenuit of was je al van plan om bij Accorhotels te boeken? Dan is het nu het moment. Op veel hotels bespaar je namelijk wel tientallen euro’s met deze Private Sales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *