Accor ALL 3x punten in de VS, Canada, Mexico en Panama1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 3x punten kunt verdienen op verblijven in de VS, Canada, Mexico en Panama.

3x Punten bij Accor ALL

De promotie is geldig op verblijven van 20 januari t/m 30 juni 2022. Je dient je voor deze promotie voor 31 maart 2022 te registreren en dit kun je doen via deze link. Boekingen die gemaakt zijn voor deze datum tellen helaas niet mee. Vervolgens boek je een verblijf in de VS, Canada, Mexico of Panama waarop je vervolgens 3x punten kunt verdienen. In de voorwaarden staat er geen maximum aantal bonuspunten vermeld.

Accor
Verdien 3x punten bij Accor ALL op verblijven in de VS, Canada, Mexico en Panama.

3x punten kan behoorlijk oplopen op de wat duurdere verblijven. De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. Maar in veel gevallen gebeurt dit al sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen echter niet mee voor deze promotie.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *