Aanbiedingen bij AccorHotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand schrijven we over interessante aanbiedingen bij de Franse hotelketen AccorHotels. De meeste aanbiedingen van het vorige artikel zijn alweer verlopen, dus deze keer een update voor september. In september zijn er weer een aantal goede aanbiedingen die je niet mag missen. Spaar jij met je volgende boeking wat extra punten of misschien behaal je wel een hogere status bij Le Club Accorhotels?

Noord-Amerika

Momenteel kun je tot 30% korting krijgen op overnachtingen in Noord-Amerika. Het gaat om geselecteerde hotels in Canada, de Verenigde Staten, Guatemala, Mexico en Panama. Als je al lid bent van Le Club AccorHotels dan profiteer je van 10% extra ledenkorting. De aanbieding tot 30% korting geldt indien je ten minste 30 dagen van tevoren je overnachting(en) boekt.

Verblijf bijvoorbeeld in Mexico stad. Accor heeft hier twee hotels van Ibis en een Novotel. De kortingen zijn hier echter niet echt hoog. Op andere datum mogelijk wel.

Aanbiedingen in Mexico-Stad
Aanbiedingen in Mexico-Stad

Nederland, België en Luxemburg

Ook in de Benelux is er weer een mooie aanbieding. Geniet van een overnachting inclusief ontbijt en de mogelijkheid om gratis later uit te checken. Deze aanbieding is te boeken tot 15 oktober 2018 en geldt voor verblijven tot 31 december 2018. Kijk op deze pagina voor de deelnemende hotels.

Aanbiedingen in de Benelux
Aanbiedingen in de Benelux

Frankrijk

AccorHotels heeft veel hotels in Frankrijk. Wil je nog een mooie nazomertrip maken naar het zonnige zuiden van dit land? Dan zijn er nu diverse hotels waar je een overnachting boekt inclusief ontbijt. Deze aanbieding is nog te boeken tot 30 september 2018. Denk bijvoorbeeld aan Lille, Nice of Bordeaux.

Aanbiedingen in Frankrijk
Aanbiedingen in Frankrijk

Ledenkorting met Le Club AccorHotels

AccorHotels heeft altijd een korting van 5-10% voor leden van het loyaliteitsprogramma Le Club AccorHotels. Je kunt hier gratis lid van worden. Met je lidmaatschap kun je Rewards Points sparen. Je kunt 2.000 punten inwisselen voor een korting van € 40. Of 4.000 punten voor een korting van € 80, etc. Verblijf minimaal eenmaal per jaar in een van de duizenden hotels van AccorHotels om de geldigheid van je punten te verlengen.

Los de van de punten kun je een status verwerven door meerdere keren per jaar te verblijven bij Accor. Er zijn vier statussen. Je begint bijvoorbeeld bij Classic door je aan te melden. Vanaf 10 nachten wordt je Silver. Dit geeft je recht op een welkomstdrankje en een late check-out bij deelnemende hotels. Verblijf je 30 nachten of meer? Dan word je Gold. Dit geeft naast de genoemde voordelen de mogelijkheid tot gratis upgrade naar een volgende kamercategorie. Dit is op basis van beschikbaarheid. Verblijf je minimaal 60 nachten per jaar bij Accor, dan ben je Platinum. Dit geeft aanvullend recht op bijvoorbeeld toegang tot de Executive Lounge in deelnemende hotels.

In dit handige overzicht kun je alle statussen met elkaar vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *