Aanbiedingen bij AccorHotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De komende tijd heeft AccorHotels een aantal interessante aanbiedingen. In dit artikel lichten we de aanbiedingen van deze maand uit. Zo spaar je wat extra Rewards Points of nachten voor je status bij Le Club AccorHotels. Of ga je nog een weekendje naar de zon deze zomer?

Boedapest

Deze zomer verblijf je voordelig in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Er zijn 17 hotels van deze keten in en rondom de stad. Drie hotels hebben momenteel gunstige vanaf-prijzen. Het gaat om twee Ibis Styles hotels die je kunt boeken vanaf € 64,60, inclusief ontbijt. Daarnaast is er het luxe vijf sterren hotel Sofitel Budapest Chain Bridge dat te boeken is vanaf € 134, exclusief ontbijt. Daarnaast is er het vier sterren hotel Mercure Budapest Korona. Dit is te boeken vanaf € 127 per nacht, het ontbijt kost € 14 per persoon. Deze aanbiedingen zijn te boeken tot en met 31 augustus 2018.

Aanbiedingen in Budapest
Aanbiedingen in Budapest
Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)
Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)

Nederland, België en Luxemburg

Zoek je een hotel in de Benelux? Verblijf dan uiterlijk 2 september 2018 tegen een aantrekkelijk tarief inclusief ontbijt. Deze actie is geldig tot en met 25 augustus 2018. In Luxemburg verblijf je bijvoorbeeld al vanaf € 28 en in Gent vanaf € 59. Er is keuze uit meer dan 120 hotels. Verblijf je bijvoorbeeld in Gent, Luxemburg of Rotterdam? Dan zijn er aantrekkelijke tarieven beschikbaar.

Aanbiedingen in de Benelux
Aanbiedingen in de Benelux

Zwitserland

In het relatief dure Zwitserland boek je nu een overnachting vanaf € 34. Bijvoorbeeld in Geneve, Bern of Lausanne. Of misschien ga je wel naar het mooit meer van Zwitserland in Lugano? Kies uit meer dan 20 Zwitserse steden. De aanbieding geldt tot en met 6 september 2018 en is geldig voor een verblijf tot 15 september 2018.

Aanbiedingen in Zwitserland
Aanbiedingen in Zwitserland

Londen

Misschien kies je liever voor een citytrip naar Londen of een andere stad in het Verenigd Koninkrijk. Je hebt keuze uit meer dan 230 hotels. In Londen krijg je tot 25% korting voor een verblijf uiterlijk 12 september. Je overnacht in Londen vanaf € 37,13 per nacht. Dit is zeker een aantrekkelijke aanbieding als je van plan bent om naar Londen te gaan.

Aanbiedingen in het Verenigd Koninkrijk
Aanbiedingen in het Verenigd Koninkrijk

Nairobi

Ben je op zoek naar een wat avontuurlijkere bestemming? Dan kan Nairobi in het zonnige Kenia misschien iets voor je zijn. Je verblijft hier nu vanaf € 76 per nacht. Het Ibis Styles Nairobi Westlands biedt gratis ontbijt bij elke overnachting.

Lobby Ibis Styles Nairobi Westlands (Foto: AccorHotels)
Lobby Ibis Styles Nairobi Westlands (Foto: AccorHotels)

Ledenkorting met Le Club AccorHotels

AccorHotels heeft altijd een korting van 5-10% voor leden van het loyaliteitsprogramma Le Club AccorHotels. Je kunt hier gratis lid van worden. Met je lidmaatschap kun je Rewards Points sparen. Je kunt 2.000 punten inwisselen voor een korting van € 40. Of 4.000 punten voor een korting van € 80, etc. Verblijf minimaal eenmaal per jaar in een van de duizenden hotels van AccorHotels om de geldigheid van je punten te verlengen.

Los de van de punten kun je een status verwerven door meerdere keren per jaar te verblijven bij Accor. Er zijn vier statussen. Je begint bijvoorbeeld bij Classic door je aan te melden. Vanaf 10 nachten wordt je Silver. Dit geeft je recht op een welkomstdrankje en een late check-out bij deelnemende hotels. Verblijf je 30 nachten of meer? Dan word je Gold. Dit geeft naast de genoemde voordelen de mogelijkheid tot gratis upgrade naar een volgende kamercategorie. Dit is op basis van beschikbaarheid. Verblijf je minimaal 60 nachten per jaar bij Accor, dan ben je Platinum. Dit geeft aanvullend recht op bijvoorbeeld toegang tot de Executive Lounge in deelnemende hotels.

In dit handige overzicht kun je alle statussen met elkaar vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *