AAdvantage partner awards nu online te boeken

Aadvantage

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AAdvantage partner awards zoals Etihad en Cathay Pacific zijn nu direct online te boeken op aa.com. Eerst was het nodig om naar een American Airlines call center te bellen om je award vlucht te laten boeken. Doordat slechts een aantal partners, zoals British Airways, Iberia, Finnair en American Airlines zelf online te boeken waren, was het eerst nodig om award beschikbaarheid te vinden op een Oneworld partner airline, zoals bijvoorbeeld bij British Airways. Vorig jaar heb ik nog een volledige uitleg hoe je AAdvantage award tickets kunt boeken geplaatst op InsideFlyer.

AAdvantage partner awards online boeken

Om partner awards, zoals Qatar Airways en Etihad direct online te boeken ga je simpelweg naar deze pagina en voer je de gevraagde informatie in. Je krijgt dan een lijst met verschillende partner airlines te zien. Ik raad altijd bij AAdvantage award tickets aan om British Airways uit te vinken, omdat de belastingen en toeslagen bij deze airline op AAdvantage awards altijd hoog zijn. In het voorbeeld hieronder zoek ik naar vluchten in business class van Amsterdam naar Colombo, Sri Lanka. Hierbij wil ik alleen zoekresultaten zien voor Qatar Airways en Etihad.

AAdvantage, American Airlines, awards

Een enkele reis in business class met één van deze maatschappijen kost slechts 42.500 miles in business class en dat is een mooie deal vanuit Nederland om je miles te besteden.

Goed nieuws?

Dat partner awards direct online te boeken zijn is over het algemeen goed nieuws. Maar het wordt nu wel heel gemakkelijk voor veel mensen (zelfs mensen die eerst niet eens wisten dat je met AAdantage miles ook Cathay Pacific en Etihad vluchten kunt boeken) om vluchten te boeken met deze partner airlines. Zelf hoop ik daarom dat AAdvantage niet net als SkyMiles en MileagePlus op meer dynamische award prijzen overstapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *