Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland2 min leestijd

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook in tijden van minder reizen, blijven nieuwe hotels openen. Ze stonden per slot van rekening al op de planning om geopend te worden. Ook in de hoofdstad van Griekenland, Athene, is onlangs een nieuw hotel van de Accor-keten geopend. Het betreft de Athens Capital Center Hotel – MGallery in Athene. Hiermee is het eerste MGallery hotel geopend in Griekenland.

Griekenland

AccorHotels heeft verschillende aangesloten hotels in Griekenland. Echter tot voorkort was de hoeveelheid beperkt tot vier hotels. Met deze nieuwe aanvulling heeft Griekenland nu vijf verschillende hotels van het Accor-keten. Het betreft een Ibis Styles op het eiland Heraklion. In Athene bevinden zich een Ibis Styles, Novotel, Sofitel en nu dus ook een MGallery.

Ben je op zoek naar tips over een bezoek aan Athene, check dan dit artikel zeker voordat je op pad gaat.

Het hotel

Dit hotel is centraal gesitueerd in het centrum van Athene. Inchecken kan doorgaans vanaf 15.00u en uitchecken gebeurd rond 11.00. Aangezien het hotel aangesloten is bij het loyaliteitsprogramma van ALL Accor, kunnen Silver, Gold, Platinum en Diamond leden van allerlei voordelen genieten. Denk hierbij aan een upgrade naar een ander kamertype, eerder inchecken of later uitchecken.

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland
De nieuwste aanvulling in Athene.

In het Athens Capital Center Hotel – MGallery bevinden zich 18 suites, één Presidential Suite en 177 kamers in verschillende types. Elke kamer is ingericht met typische Griekse materialen, symbolen en patronen. Vanuit de kamers heb je een goed uitzicht over Athene. In de badkamer kun je de luxe producten van het welbekende Clarins terugvinden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Hier worden lokale gerechten en dranken geserveerd. Het grootste restaurant, MFlavours, beschikt over gerechten die die typisch bij het Middellandse Zee gebied behoren. Accor opent nieuwste MGallery in Athene, GriekenlandHet Galerie Café moet dé ontmoetingsplek van de stad worden. Op het dak van het hotel is de Rooftop Pool Bar. Je kunt hier natuurlijk zwemmen, maar ook genieten van de mooie uitzichten over de stad Athene.

Reserveren

Wanneer je op dit moment een reservering maakt bij het hotel, kun je kiezen voor de ‘Grand Opening Offer die beschikbaar is in september en oktober. Bij dit pakket kun je tot drie dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Verder is ontbijt inbegrepen in de kamerprijs en krijg je 10% korting op de kamerprijs.

Prijzen voor een Classic kamer starten vanaf €149,-, exclusief belastingen en ontbijt voor twee personen. Wil je inclusief ontbijt dan betaal je iets meer dan €160,- voor twee personen. Hoe verder je in de toekomst boekt, hoe hoger de kamerprijzen worden. Dat is natuurlijk ook wanneer je een ander kamertype of tarief boekt. Boeken kan via onder andere de website van ALL Accor.

Bron & beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *