7 nieuwe Europese bestemmingen voor KLM1 min leestijd

KLM 737

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf de zomerdienstregeling 2017 gaat KLM nog eens 7 nieuwe bestemmingen toevoegen aan het routenetwerk. Gdansk, Malaga, Porto, en Graz worden nieuwe, dagelijkse verbindingen. Split, Cagliari en Catania worden seizoensbestemmingen. Hiermee wil KLM de strijd aangaan met low cost carriers die veelal actief zijn op deze leisure routes. In het voor- en naseizoen zal naar de 3 laatstgenoemde bestemmingen in de weekenden gevlogen worden. In juli en augustus dagelijks. De aankondiging van deze zeven bestemmingen komt bovenop de al aangekondigde routes naar London City en Cartagena voor komend jaar.

De startdatum verschilt per route. Catania, Malaga en Porto zullen met een Boeing 737 bediend worden. Gdansk met een Embraer 190 en Graz met een Embraer 175. Split en Cagliari ontvangen een mix van de 737 en Embraer 190, afhankelijk van het hoogseizoen.

KLM Cityhopper Embraer 175
De KLM Cityhopper Embraer 175 maakt nieuwe routes makkelijker mogelijk

Pieter Elbers, President en CEO van KLM over de uitbreiding:

Wij willen onze passagiers steeds meer rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam bieden naar de bestemming van hun keuze. Samen met de eerder aangekondigde nieuwe bestemming Londen City gaat KLM dus 8 nieuwe bestemmingen voeren in 2017. In totaal zijn er dan 82 Europese bestemmingen direct bereikbaar met KLM vanaf Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *