SPG Double Take Promotie

spg double take

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel loopt er bij het Starwood Preferred Guest programma weer een promotie. Het gaat deze keer om de SPG Double Take. Indien je nog geen lid bent van het SPG loyaltyprogramma, dan dien je eerst een account aan te maken. Pas nadien kan je registeren voor deelname aan deze promo.

spg double take

Wat houdt deze promotie in?

Tijdens de SPG Double Take kan je dubbele Starpoints verdienen! Maar let op dit kan enkel tijdens je eerste 3 verblijven gedurende de periode van 16 januari tot en met 15 april 2017.

Vanaf het moment dat je een account hebt aangemaakt, kan je via deze link registeren voor de SPG Double Take promotie. Registratie is héél simpel, je vult jouw SPG nummer en e-mailadres in en klikt vervolgens op “Register Now”.

spg double take
Registreren is héél simpel!

Hierna krijg je een bevestiging te zien. Daarin zijn nogmaals alle details te lezen van deze promo actie.

spg double take
Nog meer punten te verdienen!

Het blijft niet enkel bij de dubbele punten, je maakt kans op nog meer punten. Vanaf een vierde verblijf maak je kans om 5000 extra Starpoints te verdienen. Hiervoor dien je minimum 10 nachten te verblijven in Starwood hotels. Op het moment dat je meer dan 10 nachten bereikt, dan verdien je 500 extra Starpoints per nacht. Tot een maximum van 5000 punten. In totaal komt dit neer op een bonus van 10.000 punten!

Voor alle voorwaarden die verbonden zijn aan deze promotie, kan je terecht op deze link. SPG heeft eveneens een site waar je terecht kunt voor eventuele vragen en antwoorden met betrekking tot de SPG Double Take.

Zijn jullie van plan om gebruik te maken van deze promotie? Hoeveel punten denken of hopen jullie te gaan verdienen? Ook Marriott heeft tijdens het eerste kwartaal een promo lopen, meer info op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *