5000 Bonus Miles voor China vluchten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als u voor 20 augustus 2014 een vlucht boekt op klm.nl naar één van de bestemmingen van KLM en China Southern dan ontvangt u 5.000 Bonus Miles*! Het gaat om vluchten naar:  Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Xiamen en Chengdu.

Deze aanbieding ontving ik van KLM. Mogelijk is deze tijdelijke aanbieding enkel voor een speciale doelgroep van toepassing. Vraag daarom eerst bij KLM na of u daadwerkelijk ook voor deze actie in aanmerking komt.

KLM 5000 FB miles bij vluchten van Amsterdam naar China
KLM 5000 FB miles bij vluchten van Amsterdam naar China

China Southern Airlines China Southern Airlines, lid van het SkyTeam, is de eerste en enige Chinese luchtvaartmaatschappij die vliegt met de Airbus A380 superjumbo en de eerste maatschappij in China die vluchten uitvoert in de nieuwe Boeing 787 “Dreamliner”. China Southern Airlines is door SKYTRAX met vier sterren beoordeeld en heeft beschikking over de grootste vloot moderne vliegtuigen, het meest ontwikkelde netwerk en de hoogste veiligheidsscore van alle commerciële luchtvaartmaatschappijen in China.

KLM biedt dankzij haar partners een uitgebreid netwerk naar Groot-China KLM biedt directe vluchten naar acht bestemmingen in Groot-China, te weten Beijing, Shanghai, Hangzhou, Xiamen, Chengdu, Guangzhou, Hongkong en Taipei. Deze acht bestemmingen bieden u snelle verbindingen naar vele andere steden in China met vluchten die worden uitgevoerd door onze partners: China Southern, China Eastern, Sichuan Airlines, China Airlines en Xiamen Airlines. Als deelnemer van Flying Blue kunt u ook Miles verdienen op binnenlandse vluchten in China die worden uitgevoerd door onze partners.

Ontdek verschillende bestemmingen in Groot-China met de makkelijke SkyTeam Pass Een enkele SkyTeam Go Greater China Pass biedt u gemakkelijk en voordelig toegang tot bijna 150 bestemmingen. Het is de ideale manier om Groot-China te ontdekken en biedt u de gelegenheid om op uw eigen tempo verder te reizen zodra u klaar bent voor de volgende etappe.

Ga voor meer informatie over de SkyTeam Go Greater China Pass naar de SkyTeam website of neem direct contact met ons op om uw SkyTeam Go Greater China Pass te boeken!

Voorwaarden

* Deze actie is geldig tot en met 19 augustus 2014. De Bonus Miles worden binnen zes weken na uw boeking bijgeschreven. U kunt slechts éénmaal meedoen aan deze actie. De actie is strikt persoonlijk en geldt voor vluchten die worden geboekt via www.klm.nl met vertrek vanuit Amsterdam.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *