Etihad Triple Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma Etihad Guest van Etihad Airways biedt al haar leden de gelegenheid om triple miles te verdienen in First Class en dubbele miles in Business Class! Als je nog geen lid bent van het Etihad Guest programma, dan kan je registeren via deze link.

Etihad Triple Miles

De promotie maakt het mogelijk om tot 100,000 mijlen te verdienen met slechts één enkele vlucht naar om het even welke bestemming van Etihad Airways. Let op, de vlucht moet geboekt worden vóór 31 augustus en deze promotie geldt enkel voor vluchten in Business of First class. Reizen kan in de periode van 20 augustus tot en met 25 september en de vluchten hiervoor kunnen online worden geboekt, of via het call center van Etihad of via een reisagentschap.

Er zijn dus flink wat mijlen te verdienen, maar daarvoor moet je dus diep in je portemonnee tasten… Als je bijvoorbeeld van Abu Dhabi (AUH) naar New York (JFK) zou vliegen in First Class, vertrekkende op 22 augustus en terug op 29 augustus…

Etihad AUH-JFK map

Dan kost dit een flinke duit, want voor de vlucht betaal je 43235 Dirham, omgerekend zo’n 8805 euro!

Etihad AUH-JFK

Met deze vlucht verdien je 102780 mijlen, dit is genoeg voor een retourvlucht in Business class van Abu Dhabi naar Londen. In de gebruiksvoorwaarden van deze promotie staat vermeld dat de verdiende mijlen gelden als zogenaamde “award mijlen” en niet als “elite” mijlen om jouw status bij Etihad te verhogen.

De mijlen worden énkel verdiend op vluchten die door Etihad Airways worden uitgevoerd, dus niet bij partner air lines met de zogenaamde codeshares. Registreren voor deze promotie kan via deze link.

Reacties

    • Lionell zegt

      Hi, dat dacht ik eerst ook en kwam ik in de eerste online berichten tegen. Maar nadien stond er overal voor 31 aug te boeken: “This offer is only valid for flights booked before 31 August for travel between 20 August and 25 September 2014. So, start planning your travel now and watch your miles increase.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *