50% korting op top attracties in London & VK met Days Out Guide

50% korting op top attracties in London & VK met Days Out Guide

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoe leuk is het om voordelig in London naar verschillende attracties te kunnen gaan? London kent nogal wat leuke attracties, maar helaas zijn deze veelal ook erg kostbaar om te bezoeken. £30,- voor een bezoek aan de Tower of London is daar een van de uitschieters van. Maar wist je dat er vaak leuke acties zijn waarbij je met een hoge korting uiteindelijk een veel interessantere prijs betaalt. Days Out Guide biedt nu 50% korting op toegang met twee personen op veel attracties in London en het VK.

Days Out Guide

Het Engelse bedrijf Days Out Guide werkt samen met de National Rail, de NS van het Verenigd Koninkrijk. Ga je met de trein naar een van de attracties in bijvoorbeeld London of elders in het Verenigd Koninkrijk dan kun je gebruik maken van de 2=1 acties, waarbij je korting dus kan oplopen tot 50% korting op toegang tot een van de attracties, zoals musea of pretparken.

50% korting op top attracties in London & VK met Days Out Guide

Hoe werkt het?

Zelf verbleef ik in december in London. Ik wilde graag nog eens de Tower of London bezoeken. Ik zocht naar een mooie korting op toegang tot deze attractie. £30,- vind ik namelijk wel erg veel geld voor een museum. Met de 2=1 acties was het nog maar £15,- per persoon om de Tower of London te bezoeken. Daarvoor moest ik wel met de trein naar London. Ook geen probleem, want ik verbleef in Greenwich, net iets buiten het centrum van London.

50% korting op top attracties in London & VK met Days Out Guide
Tower of London

Ik boek mijn treintickets voor het Verenigd Koninkrijk graag via Trainline dat alle vervoerders met elkaar koppelt en tot een mooie prijs komt. Deze kaartjes moet je laten zien bij aankomst bij de attractie. Vooraf geef je via Days Out Guide aan welke attractie je wilt bezoeken. Je krijgt dan een online voucher toegestuurd. Deze voucher print je thuis uit. Neem de voucher samen met de treintickets mee naar de attractie en laat dit zien. De korting van 50% (2=1) wordt dan automatisch voor je toegepast.

50% korting op top attracties in London & VK met Days Out Guide

Welke attracties?

Er doen tal van musea, pretparken en andere attracties mee aan deze mooie kortingsactie van Days Out Guide. We zetten een aantal voorbeelden op een rijtje:

  • The Coca Cola London Eye: £30,- voor 2 personen,
  • St Paul’s Cathedral: £20,- voor 2 personen,
  • Tower Bridge: £9,80 voor 2 personen,
  • London Museum of Transport: £18,- voor 2 personen,
  • Birmingham Botanical Gardens: £7,50 voor 2 personen,
  • Liverpool Football Club Stadium Tour: £20,- voor 2 personen,
  • SEA LIFE Loch Lomond Aquarium: £14,95 voor 2 personen,

Normaal betaal je bovenstaande prijzen voor één persoon. Op deze website van Days Out Guide kun je alle attracties die in aanmerking komen voor deze 2=1 actie in aanmerking komen. Kijk voor de beschikbare data ook op de website van Days Out Guide. De korting van 50% geldt voor de meeste attracties tot het einde van het jaar.

Bron & Beeldmateriaal: Days Out Guide, MdTurck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *