33% korting bij Mama Shelter wereldwijd2 min leestijd

33% korting bij Mama Shelter wereldwijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Binnen het portfolio van Accor zijn tal van verschillende hotelmerken te vinden. Een daarvan is het hippe hotelmerk Mama Shelter. In verschillende steden wereldwijd kun je hotels van dit merk vinden. Je kunt nu wel heel voordelig verblijven een van de hotels. Mama Shelter komt met een leuke aanbieding, namelijk 33% korting op je verblijf van 3 nachten.

Mama Shelter – Wereldwijd

Accor heeft verspreid over de verschillende continenten bijna 19 vestigingen van Mama Shelter. De meeste daarvan tref je aan in Europa. De nieuwste Mama Shelter is dit jaar geopend in het Franse Dijon. Volgend jaar zal de vestiging in Dubai worden geopend.

Mama Shelter is dus onderdeel van AccorHotels en maakt ook deel uit van het loyaliteitsprogramma ALL. Je kunt met je overnachtingen dus Reward- en Statuspunten sparen. Ook kun je statusnachten sparen die je helpen met het behalen van een hogere status. Elke status bij ALL heeft andere voordelen.

In Europa vind je onder andere hotels in Lissabon, Rome, Marseille, Belgrado, Lille, Luxemburg, Lyon, Praag, Toulouse en een drietal locaties in Parijs. Op InsideFlyer kun je een review lezen van ons verblijf in het Mama Shelter La Défense.

Buiten Europa is er nog een hotel in Los Angeles en later volgend jaar ook in Dubai.

Hoe maak je gebruik van deze korting?

Zelf hebben we een prettige ervaring gehad met ons verblijf in het Mama Shelter. Bij een volgende reis zullen we zeker ook Mama Shelter overwegen. Met de huidige aanbieding is dat ook nog eens een stuk interessanter, want je kunt namelijk 3 nachten verblijven en 2 nachten betalen bij alle Mama Shelters wereldwijd, met uitzondering van de vestiging in Londen en Rennes. De korting is dus 33% en geldt enkel over de overnachting, niet op extra’s zoals ontbijt. Hier betaal je het reguliere tarief voor.

Wil je gebruikmaken van deze korting, dan dien je te boeken via de website of app van AccorHotels, of de website van Mama Shelter. Bij het maken van de boeking gebruik je de code MAMABREAK3. Je moet daarbij natuurlijk drie nachten verblijven in het betreffende hotel.

Een verblijf kun je boeken tussen vandaag en 7 februari 2023. Verblijven doe je tussen 20 oktober 2023 en 3 maart 2024.

Mama Shelter Paris La Défense. Foto: InsideFlyer – Marco

Bron & beeldmateriaal: Mama Shelter

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Bedankt voor de tip. Grote limitatie hierbij is dat dit enkel werkt op verblijven van EXACT 3 dagen. Als je dus 4 dagen wilt verblijven krijg je niet 1 dag korting, maar betaal je de volle 4 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *