20 vluchten naar Las Vegas met KLM, Air France & Delta voor CES 20202 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ieder jaar is er begin januari de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Speciaal voor deze beurs vliegen Air France, Delta en KLM twintig keer naar deze stad in de Verenigde Staten. Deze vluchten zullen uitgevoerd worden in de periode van 7 t/m 12 januari 2020. Op 8 januari zullen er geen vluchten uitgevoerd worden tussen Nederland en Las Vegas door Delta, KLM of Air France.

Amsterdam en Parijs naar Las Vegas

Vanaf Amsterdam naar Las Vegas zullen er tien vluchten uitgevoerd worden. Deze worden uitgevoerd met B787-9 en B747-400 toestellen en zijn inclusief de normale dienstregeling. Deze toestellen hebben 294 of 408 stoelen aan boord. De vluchten worden door Delta met een A330 uitgevoerd en zijn voorzien van 293 stoelen aan boord.  De KLM vluchten worden op een aantal dagen uitgevoerd in één richting. Dit toestel vliegt dan waarschijnlijk door naar LA om de vlucht naar Amsterdam uit te voeren.

Tussen Parijs en Las Vegas zullen er ook tien vluchten uitgevoerd worden. Daarvan neemt Air France er vijf voor zijn rekening met een B777-300 of een B777-200. Deze zijn voorzien van 296 of 280 stoelen aan boord. Delta zal de andere vijf vluchten uit gaan voeren. Deze luchtvaartmaatschappij zal een B777 inzetten welke voorzien is van 291 stoelen aan boord.

Deze extra vluchten naar Las Vegas vanwege de CES  zullen uitgevoerd worden volgens dit schema:

Vluchten boeken met Flying Blue

Deze extra vluchten zijn ook te boeken met Flying Blue miles. Zo betaal je voor een vlucht van Amsterdam naar Las Vegas bijvoorbeeld 27.000 Flying Blue miles en 106.98 aan toeslagen. Vlieg je liever met Delta, dan ben je 29.000 Flying Blue miles kwijt en € 179,48 aan toeslagen. Je kunt ook in business class vliegen. In dat geval ben je bij Delta een stuk minder miles kwijt dan bij KLM (72.000 versus 246.000). De tarieven van een award ticket staan al een tijdje niet meer op een vast bedrag maar hangen van diverse factoren af. Zo kan het bijvoorbeeld lonen om in Brussel of Dusseldorf op te stappen.

Wil je meer weten over de omgeving van deze stad in Nevada? Lees dan ook eens De ultieme Amerika ervaring: Las Vegas op InsideFlyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *