18% Korting op Horizn Studios producten met InsideFlyer kortingscode

Horizn Studios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren werd in de InsideFlyer Adventskalender een Top Case van Horizn Studios aangeboden. Mocht je deze gemist hebben dan hebben we hier nog een extra kortingscode.

Korting van 18%

Horizn Studios heeft een speciale aanbieding voor InsideFlyer lezers. Op de gehele collectie krijg je tijdelijk een korting van 18%! (reeds afgeprijsde artikelen uitgezonderd).

Met de kortingscode insideflyer18 kun je op de website van Horizn Studios de 18% korting toepassen wanneer je afrekent.

Let op: de kortingscode is slechts een week geldig tot 14 december 2019.

Horizn Studios

De Top Case bijvoorbeeld die gisteren in de Adventskalender stond is dus nu te koop voor €49,20 in plaats van €60.

Batterij

Horizn Studios biedt diverse producten aan, variërend van mooie koffersets en cabine trolleys tot laptoptassen, rugtassen en accessiores. De makers van Horizn Studios zijn gevestigd in Berlijn.

Het bedrijf is opgericht in 2015. In het begin verkochten ze reisaccessoires, ontworpen door Jaimal Odedra en William Fan en later koffers. Het kenmerkende aan de koffers is dat deze voorzien zijn van een batterij! Ideaal om onderweg je telefoon of tablet van de nodige energie te voorzien.

Introductie: Horizn Studios, je handige reismaatje voor onderweg

Handig om te weten is dat deze batterijen ook goedgekeurd zijn bij alle vliegmaatschappijen (ook naar de V.S.). De koffers hebben standaard nog meer voordelen zoals bijvoorbeeld vier stevige wieltjes, een handige opberghoes, compartimenten die af te sluiten zijn met rits en riem. Ook zijn het relatief lichte koffers en beschikken ze over een TSA slot.

Producten

De meeste producten worden online verkocht, maar inmiddels zijn er sinds 2018 twee winkels waar producten verkocht worden: in Berlijn en in Londen. Dus mocht je daar in de buurt zijn, kun je de producten zelf gaan bekijken.

Maar online bestellen is ook gemakkelijk en veilig.  Je mag de koffer zelfs 100 dagen uitproberen. Is deze uiteindelijk niet naar wens, dan stuur je hem terug. “If you don’t love it, send it back – no questions asked!” is de policy die ze hierbij hanteren. Daarbij biedt Horizn Studios vijf jaar garantie op de case, wielen, handvaten en rits. Op de batterij krijg je twee jaar garantie.

Conclusie

Insideflyer testte enige tijd geleden de Cabin Trolley M. Je kunt in deze review lezen hoe het bevallen is! Los daarvan kun je in de webshop eens gaan kijken of er een reismaatje tussen zit. Met de 18% korting een leuk cadeau voor onder de kerstboom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *