Win een Top Case van Horizn Studios – InsideFlyer Adventskalender2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag maak je in de InsideFlyer Adventskalender kans op een Top Case t.w.v. €60,- van Horizn Studios.

Dit Berlijnse merk richt op de ontwikkeling van zogeheten “smart luggage”. Al hun koffers voorzien je van stroom en zijn goedgekeurd bij alle vliegmaatschappijen (ook naar de VS). Naast Duitse innovatie is er ook met het design niets mis en onlangs hebben ze nieuwe accessoires aan hun lijn toegevoegd, waaronder de Top Case. Deze past perfect op je handbagage en is gemaakt van hetzelfde materiaal wat gebruikt wordt voor kogelvrije vesten, dus je bent verzekert van een water- & stootvaste case.

Top case ontop of suitcase

18% Korting met code insideflyer18

Wil je liever iets anders dan de Top Case? Dat kan, gebruik t/m 14 december actiecode insideflyer18 op de website van Horizn Studios om 18% korting te krijgen op de gehele collectie (reeds afgeprijsde artikelen uitgezonderd).

Klik hier om kans te maken!

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht en kun je je inschrijven voor de prijs van de dag met je naam en e-mailadres. Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen iedere dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je gemakkelijk op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je namelijk een unieke link die je bijvoorbeeld met vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames. Zo verhoog je je winkansen aanzienlijk.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *