10% korting op Emirates vluchten vanuit Duitsland1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor Nederlanders woonachtig in het oosten van het land zijn enkele Duitse luchthavens soms dichterbij dan Schiphol. Vliegvelden zoals Düsseldorf bieden ook erg goede internationale verbindingen. Vaak zijn de tarieven ook aantrekkelijker vergeleken met vertrek vanuit Amsterdam. Tot en met 27 juni kan je nog eens 10% korting op Emirates vluchten krijgen die vanaf Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg of München vertrekken als je de promotiecode DEAFI16 invult op emirates.de .

De code is geldig voor Economy Class boekingen met vertrek tot en met 28 februari 2017. De korting is geldig voor maximaal 8 personen op een boeking en wordt berekend op het tariefcomponent, niet op toeslagen en belastingen. Netto zal er dus geen 10% van je fare afgaan maar korting is altijd mooi meegenomen, zeker als je meerdere personen reist.

De reisperiode is ook erg ruim maar je moet wel snel zijn met boeken.

korting op Emirates
Emirates Economy Class

Vlieg je vanaf Düsseldorf dan kan je uit twee dagelijkse vluchten kiezen uitgevoerd met de Airbus A380. Deze biedt een gelauwerde Economy Class en vooral het entertainment systeem ICE is erg goed, met een groot scherm en veel keuze. Daarnaast profiteer je van gratis wifi (klik).

Ga jij profiteren van deze korting en nog snel een reis boeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *