Verdien zondag gratis Marriott Rewards punten!2 min leestijd

Marriott Rewards punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Al een aantal weken geeft 1.000 Marriott Rewards punten weg op zondag. En zoals het er nu naar uit ziet, gaat dit nog een aantal weken door. Een mooie mogelijkheid om flink wat punten binnen te halen. Het kost erg weinig moeite en iedereen komt in aanmerking.

Marriott #Rewardspoints

Marriott Rewards heeft een ruim budget voor social media activiteiten, zo blijkt. Vorig jaar kon je al 1500 Marriott Rewards punten verdienen door je social media accounts te koppelen.

Op dit moment is deze actie ietwat aangepast en krijg je 1.000 Marriott Rewards punten voor het koppelen van de social media accounts. Je kunt dit op deze pagina doen. Met het #Rewardspoints programma kun je als lid maximaal 45.000 punten per jaar verdienen! Dat is een mooi aantal punten. De hoeveelheid punten is voldoende voor bijvoorbeeld:

  • 6 gratis nachten bij Courtyard Bremen (7.5000 punten per nacht);
  • Je Platinum status terugkopen (45.000 punten) of Gold status terug kopen (25.000 punten);
  • 1 gratis nacht bij London Marriott Park Lane (45.000 punten);
  • 15.000 Starwood Prefered Guest punten.

Zondag Twitter dag: 1000 Marriott Rewards punten

En de laatste paar weken heeft Marriott steeds een vraag over “Football” geplaatst op Twitter. Als je het juiste antwoord terugstuurde, inclusief #Rewardspoints, dan kreeg je 1.000 punten. Zoals het nu lijkt komt deze actie de komende weken steeds terug.

Mocht je het antwoord niet weten, dan zoek je een keer op #Rewardspoints en je hebt binnen enkele seconden het juiste antwoord. En anders kun je natuurlijk altijd nog ons forum in de gaten houden.

marriott rewards punten
De reactie die soms enige tijd kan duren

Raak niet in paniek als een reactie enige tijd op zich laat wachten. In mijn geval heeft dit de afgelopen keren ook wat langer geduurd. Maar afgelopen zondag stonden binnen een uur 1.000 punten in mijn account.

Conclusie

Gratis punten verdienen, daar kan natuurlijk niets mis mee zijn! Op deze wijze kun je een mooi aantal punten bij elkaar sprokkelen. Bovendien, het is erg simpel. En vanwege de conversiemogelijkheid naar Starwood Prefered Guest zijn deze punten voor vrijwel iedereen bruikbaar. Kortom, noteer dit in je agenda en haal deze punten binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *