Zo vraag je een gratis Dragonpass aan voor lounge toegang4 min leestijd

Zo vraag je een gratis Dragonpass aan voor lounge toegang

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn verschillende manieren om reizen meer of minder comfortabel te maken. Je kunt enkel een vliegreis zonder al te veel toeters en bellen aan te schaffen. Ook is het mogelijk om bij je ticket meer comfort aan te schaffen. Van een luxere stoel en een andere maaltijd aan boord tot lounge toegang. Het is ook mogelijk een loungepas aan te schaffen die je meer comfort biedt voordat je gaat reizen. Een Dragonpass is nu tijdelijk kosteloos aan te schaffen en biedt je voordelig toegang tot vele lounges wereldwijd. In dit artikel leggen we je uit hoe je deze gratis Dragonpass aanschaft voor voordelige lounge toegang.

Was is Dragonpass?

Over de hele wereld zijn er op vliegvelden lounges te vinden. Deze zijn onder andere toegankelijk voor reizigers in First en Business Class. Ook kun je vaak toegang kopen via de betreffende airline tot zo’n lounge. Ook zijn er wereldwijd verschillende bedrijven die je de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot airportlounges. Denk hierbij aan Priority Pass, LoungeKey, Plaza Premium Pass en Dragonpass. Dragonpass biedt reizigers een pas waarmee ze op luchthavens kunnen genieten van allerlei voordelen. Van voordelig tot gratis toegang tot airport lounges, korting op dineropties, en de mogelijkheid om een Meet & Greet of limousineservice te boeken op de luchthaven. Dragonpass biedt drie verschillende producten aan met elk hun eigen voordelen.

Wat kost een Dragonpass?

Zoals gezegd biedt Dragonpass drie verschillende lidmaatschappen aan. Het gaat hierbij om de volgende lidmaatschappen:

 • Classic: $99 / £68 per jaar. Hierbij krijg je 1 Dragonpass voucher voor een gratis toegang tot een wereldwijde lounge. Hierna kost elke bezoek aan een lounge je $31 / £19,50. Je mag ook een gast meenemen die hetzelfde bedrag dient te betalen. Met de Classic Dragonpass ontvang je verder tot 25% korting op eet- en drink opties bij geselecteerde restaurants, speciale tarieven voor premium luchthaventransfers en toegang tot wereldwijde Meet & Greet-services.
 • Preferential: $219 / £128 per jaar. Hierbij krijg je 8 vouchers voor gratis toegang tot een wereldwijde lounge. Hierna kost elke bezoek aan een lounge je $31 / £19,50. Je mag ook een gast meenemen die hetzelfde bedrag dient te betalen. Met de Preferential Dragonpass ontvang je verder tot 25% korting op eet- en drink opties bij geselecteerde restaurants, speciale tarieven voor premium luchthaventransfers en toegang tot wereldwijde Meet & Greet-services.
 • Prestige: $399 / £268 per jaar. Hierbij krijg je ongelimiteerd toegang tot een wereldwijde lounge. Gasten kunnen met je mee voor $31 / £19,50 per bezoek. Met de Prestige Dragonpass ontvang je verder tot 25% korting op eet- en drink opties bij geselecteerde restaurants, speciale tarieven voor premium luchthaventransfers en toegang tot wereldwijde Meet & Greet-services.

Gratis Dragonpass met Regus

Head For Points ontdekte onlangs dat het nu mogelijk is om een gratis Dragonpass aan te vragen. Deze Dragonpass heeft de voordelen van het Classic lidmaatschap. De gratis Classic Dragonpass kun je via enkele eenvoudige stappen aanvragen via Regus en is een jaar geldig. Hieronder leggen we je uit hoe je de gratis Dragonpass kunt aanvragen voor lounge toegang.

Registratie bij Regus & Dragonpass

 1. Ga naar myregus.com. Je moet hier een gratis account aanmaken.

Je moet verschillende malen aangeven dat je ‘geen robot bent’, veel informatie invullen. Echter hoef je niet alles in te vullen en je kunt bijvoorbeeld de betaalgegevens overslaan. Je moet wel een bedrijfsnaam en adres invullen, maar die kan ook fictief zijn.

 1. Zodra je bent geregistreerd bij Regus, ontvang je een e-mail. Bevestig je account via deze mail.
 2. Ga hierna naar je Regus-account. Login en afhankelijk van je ingestelde taal klik je op ‘snelle toegang’ of ‘quick acces’ boven in de menubalk.
 3. Selecteer hierna op ‘partneraanbiedingen’ of ‘partner offers’.
 4. Tot slot klik je op ‘Luchthavenlounges’ of ‘airport lounges’. Het kan zijn dat deze link het niet in je browser doet. Kopieer dan het adres en plak deze in een privé/incognito venster.
 5. Vul de gegevens in die worden gevraagd op de registratiewebsite van Dragonpass. Zodra je dit hebt voltooid krijg je een mail van Dragonpass binnen met je lidmaatschapsnummer en wachtwoord. Deze kun je gebruiken om mee in te loggen in de Dragonpass app.

Je hebt nu een jaar lang gratis de Classic Dragonpass. Je kunt wereldwijd meer dan 1.100 lounges bezoeken. Vooraf kun je in de app toegang tot lounges aanschaffen voor $31 / £19 per bezoek. Advies om dit in Britse Ponden aan te schaffen, dat met de huidige wisselkoers het meest voordelige. Bij aankomst bij een van de lounges toon je de voucher die je hebt aangeschaft en je ontvangt hierna de toegang. Via deze website kun je vinden tot welke lounges je toegang hebt.

Beeldmateriaal: Dragonpass & Refus.

Reacties

 1. Royke990 zegt

  Ha Marco,

  Leuke actie. Vraagje: normaal gesproken krijg je bij de aanvraag van de Dragonpass Classic 1x gratis toegang tot een lounge. Is dat nu ook het geval?

  • Marco zegt

   Dag Royke,

   Goede vraag en tevens aanvulling! De 1x gratis toegang tot een lounge is niet inbegrepen bij deze Dragonpass. Je ontvangt dus enkel een jaar gratis de Dragonpass Classic. Dit overigens voordeliger dan wanneer je een Dragonpass Classic aanvraagt. Je betaalt dat namelijk al voor de pas £68 en ontvangt 1 voucher voor gratis toegang tot een lounge (waarde £19). Nu kun je dus voor datzelfde bedrag zeker 3x een lounge bezoeken als je de lounges los zou boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *