Zo krijg je € 5 See Buy Fly korting op Schiphol2 min leestijd

Toestellen van KLM en Transavia op Schiphol (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent een drukke periode voor Schiphol. Veel van onze lezers zullen hun vakantie starten vanaf een van onze nationale luchthavens. Voor reizigers die vanuit Schiphol vertrekken hebben we een tip: je kunt namelijk gemakkelijk een See Buy Fly voucher krijgen die je € 5 korting oplevert. De voucher kun je uitgeven bij veel winkels achter de security. In dit artikel lees je hoe dat werkt.

See Buy Fly

In 2021 schaalde Schiphol de See Buy Fly campagne flink af in verband met de discussie over het feit dat ‘duty free shopping eigenlijk helemaal niet belastingvrij is. Desondanks zie je term nog wel terug op de luchthaven, maar nu met een andere lading. En ondanks het feit dat je op Schiphol misschien niet belastingvrij shopt zijn er toch regelmatig interessante aanbiedingen en acties op bijvoorbeeld kleding, accessoires en elektronica.

Bij je volgende bezoek aan Schiphol kun je gemakkelijk € 5 korting krijgen op je aankopen bij geselecteerde winkels achter de security. De korting is geldig bij een minimale besteding van € 25 op parfum, cosmetica, zonnebrillen, drank en chocolade. Om in aanmerking te komen hoef je hier alleen maar je e-mailadres en de reisdatum te registeren. Op de dag van vertrek ontvang je ook een reminder per e-mail. Deze promotie is nog geldig tot en met 31 december 2023.

Alle aanbiedingen op Schiphol zijn hier te bekijken.

gratis 5 euro Korting op Schiphol (Bron foto: Schiphol)

Winkels op Schiphol

Schiphol heeft zoals alle luchthavens een landside en een airside. Landside is Schiphol Plaza het gebied waar veel winkels, bars en restaurants zijn gevestigd. In de loop der jaren is dit gedeelte groter geworden en is ook het aanbod diverser. Zo vind je er op dit moment onder meer vestigingen van HEMA, Albert Heijn, maar ook Michael Kors en Boots. Airside is het aanbod nog wat groter. Daar zijn nog meer (dure) kledingwinkels en juweliers te vinden, naast een groot aanbod aan bars en restaurants. Er is ook ruimte voor pop-up winkels. En sinds een tijdje heeft Tony Chocolonely ook een winkel in Lounge 3.

Bron foto’s: Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *